Wadi Rum Rave

De Wadi Rum Rave is een unieke ervaring. Tijdens deze reis kwamen natuur, cultuur en muziek samen. Het was een onvergetelijke reis, waarbij we vanuit de hoofdstad Amman afzakte richting het zuiden. We brachten een bezoek aan een van de zeven wereldwonderen met als einddoel van deze reis: een feest midden in de woestijn!

Jordanie Dode Zee Drijven

Feestavond in de woestijn

Het hoogtepunt van deze reis was natuurlijk het feest midden in de woestijn met als thema Wild Wild Wadi West. Op een afgelegen plek is een private camp opgezet. De kaarsen stonden aan, er was een groot kampvuur en de muziek stond natuurlijk aan. Veel uren slaap zat er niet in, want er werd gedanst tot diep in de nacht onder duizend-en-een sterren.

Wereldwonder Petra

Verder kon een bezoek aan wereldwonder Petra niet ontbreken tijdens deze reis. Dit is ongetwijfeld de meest waardevolle schat en grootste toeristische attractie van Jordanië. We traden binnen in de wondere wereld van Petra, de roodstenen stad van de Nabateeërs. Hier liepen we door indrukwekkende ravijnen en kloven die jarenlang verborgen zijn gebleven voor de rest van de wereld.

Welkom op mars

De Wadi Rum is een van de mooiste woestijnen ter wereld en wordt aan alle kanten afgewisseld met ruige rotsen. Met 4WD’s hebben we door de woestijn gecrost, waarbij het landschap constant lijkt te veranderen van kleur en vorm. Hierna stond er een heerlijke lunch op ons te wachten midden in de woestijn. Ook de zonsondergang is een reden om naar de Wadi Rum te komen. We zagen hoe de kleuren van de woestijn langzaam veranderden met de ondergaande zon. Zodra de nacht valt komt er een magische sterrenhemel tevoorschijn en kijkt u uw ogen uit!

Snorkelen Aqaba

Ontdek de onderwaterwereld

Na het woestijnavontuur werden we met een transfer naar Aqaba gebracht, waar het tijd was om te relaxen aan de Rode Zee bij een prachtig resort aan het strand. De volgende dag kon iedereen kiezen uit verschillende activiteiten. Er was een boottocht over de Rode Zee waarbij er door de liefhebbers gedoken kon worden en vanaf de andere boot kon er worden gesnorkeld. De zee hier is een waar duikparadijs. Zo zagen we talloze verschillende vissen en prachtig koraal.

Gido van den Brand
Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.