Tropisch Zanzibar

Relax op het exotische Zanzibar, een eiland voor de kust van Tanzania. Betoverende stranden, historische charme en een mix van culturen wachten op u.
Vanaf 4.550 p.p.
10 dagen
Tanzania
Offerte aanvragen
Tropisch Zanzibar
Tropisch Zanzibar
Strand met palmbomen in TanzaniaStrand met palmbomen in Tanzania
Hagelwitte stranden
Zanzibar is een van de mooiste eilanden in Afrika. Hagelwitte stranden en een relaxte cultuur maken het eiland! Er zijn geweldige plekken om te genieten van het strand, te zwemmen, snorkelen en duiken. De Zanzibar archipel staat bekend als één van de tien mooiste duiklocaties ter wereld.
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Zanzibar (Tanzania)
inclusief privé transfer

Vandaag reist u naar Zanzibar. Dit eiland torent uit boven de Indische Oceaan en ligt op ongeveer 40 minuten vliegafstand van de Tanzaniaanse kust. Als u aankomt staat onze lokale medewerker u op te wachten. U wordt naar uw accommodatie gebracht middels een privé transfer. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag2
Zanzibar

Zanzibar kenmerkt zich door rustige vissersdorpjes en hagelwitte, paradijselijke stranden en Stone Town. Het eiland biedt veel prachtige duiklocaties van verschillende niveaus. Er zijn een aantal beroemde locaties zoals Mnemba Atoll.

Dag3
Zanzibar

U kunt vandaag optioneel gaan duiken of snorkelen bij Mnemba Atoll, waar veel kleurrijke vissen te vinden zijn. Optioneel regelen we een excursie voor u hier naartoe.

Dag4
Zanzibar

Vandaag heeft u een dag ter vrije besteding in Zanzibar. Zo kunt u Nungwi Beach bezoeken in het noorden van het eiland. Dit paradijselijke, witte zandstrand is erg populair wegens het heldere, turquoise water.

Dag5
Zanzibar

Vandaag kunt u Stone Town bezoeken. Deze plek veranderde van een klein vissersdorpje naar een handelscentrum. Bezoek het oude fort, neem een drankje op een van de rooftop bars en bezoek de markt. Hier kunt u lokale gerechten proeven.

Dag6
Zanzibar

Vandaag heeft u een dag ter vrije besteding. Indien u wilt kunnen we een dagprogramma op maat samenstellen.

Dag7
Zanzibar

Vrije dag in Zanzibar. Wilt u toch iets ondernemen? Bezoek dan het Jozani National Park, waar u de Zanzibarfranjeapen kunt spotten. Deze apensoort woont alleen op Zanzibar! Verder zijn er veel verschillende volgens en unieke vlindersoorten te bewonderen in het nationaal park. Via de aangelegde paden loopt u door de mangrove.

Dag8
Zanzibar

Ook vandaag heeft u ter vrije besteding. U kunt gaan ontspannen bij uw accommodatie of een van de stranden bezoeken.

Dag9
Zanzibar, vlucht naar huis
inclusief privé transfer

Vandaag komt uw reis helaas tot een einde. Op het juiste tijdstip wordt u opgehaald bij uw accommodatie en middels een privé transfer naar de luchthaven van Zanzibar gebracht. Hier stapt u op de nachtvlucht terug naar huis.

Tanzania boot mensen zonsondergang Zanzibar
Dag10
Terugvlucht, aankomst thuis

Vanwege het tijdsverschil en de duur van uw vlucht, komt u in de loop van vandaag weer thuis met een koffer vol onvergetelijke reiservaringen.

Een impressie waar u gaat overnachten

Deze accommodaties zijn door onze reisspecialisten bezocht en geven een indruk waar u tijdens deze reis zult verblijven. Omdat wij 100% maatwerk kunnen leveren, is het altijd mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen!

Uitbreidingen

Deze uitbreidingen kunnen later worden geselecteerd.

Strand met palmbomen in Tanzania
Astrid Kramer
Bel, mail of app met Astrid

De expert voor reizen in Tanzania.

Details & prijzen
Tropisch Zanzibar
Vanaf 4.550 p.p.
10 dagen
Tanzania
Ruimbagage
Meet & assist op luchthaven bij aankomst
Luchthaventransfers
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.