Wie is de Mol? gaat naar Oman

De mol wordt ontmaskerd in Oman

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? zal plaatsvinden in Oman. Het seizoen wordt een jubileumeditie ter ere van het 25-jarig bestaan en wordt gespeeld met onbekende Nederlanders. Vanaf 28 juni is het nieuwe seizoen te streamen op NPO Start, waar u vier weken lang twee afleveringen per week kunt bekijken.

Bezochte plekken

De jacht op de mol zal van start gaan in Muscat, de hoofdstad van Oman. Hier zullen de kandidaten opdrachten doen in een indrukwekkend fort, op stranden en in zandduinen. Vervolgens reizen ze door naar Nizwa, dat gelegen is in het binnenland van Oman. In deze stad zullen de deelnemers bruisende souks, dadelplantages en waanzinnige valleien bezoeken. De zoektocht zal verdergaan in de Wahiba-woestijn, waar de laatste deelnemers proberen de mol te ontmaskeren.

Jubileumeditie

Dit seizoen zit het programma iets anders in elkaar dan wat de kijkers gewend zijn. Zo wordt deze editie gepresenteerd door Hila Noorzai (deelneemster in 2022) in plaats van Rik van de Westelaken, die de voorgaande seizoenen heeft gepresenteerd. Bovendien zullen de deelnemers bestaan uit tien onbekende Nederlanders, zoals in de eerste vier seizoenen van ‘Wie is de Mol?’ in Nederland.

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.