Namibië

Een ontdekkingsreis door Namibië opent de deur naar een wereld van uitersten. Van de uitgestrekte kustlijn met ongerepte stranden tot de majestueuze zandduinen die de Namib-woestijn kenmerken. En van de stille uitgestrektheid van afgelegen woestijnlandschappen tot de levendige culturen van de inheemse bevolking. Een rondreis door Namibië is een uitnodiging om de ongekende diversiteit van dit land te verkennen.

Vind uw ideale reis naar Zuid-Afrika

Reizen naar Namibië

Een selectie van onze reizen

Ons reisaanbod naar Namibië

Namibië, ook wel de “Schatkamer van Afrika” genoemd, betovert reizigers met zijn diverse culturele erfgoed en ongerepte natuurlijke wonderen. Van uitgestrekte woestijnen tot verbluffende kustlijnen en een diepgaande band met traditionele praktijken, zoals de eeuwenoude connectie met het land, belooft een vakantie in dit land een onvergetelijke reis te zijn. Gedurende uw verblijf in Namibië zult u versteld staan van de veelzijdigheid die dit land te bieden heeft.

Of u nu avontuurlijke safaritochten wilt maken om leeuwen en olifanten te spotten, wilt wandelen door de betoverende landschappen van de Namib-woestijn, of wilt genieten van de gastvrijheid van de lokale gemeenschappen en hun diep gewortelde relatie met de natuur, Namibië heeft voor elke reiziger iets te bieden. Ontdek onze reisroutes, rondleidingen en charmante accommodaties om Namibië op zijn meest onvergetelijke wijze te ervaren.

Algemene informatie over
Namibië
Tijdsverschil
geen
Munteenheid
Namibische dollar
Vluchtduur
Circa 12,5 uur
Hoofdstad
Windhoek
Beste reistijd
mei t/m oktober
Taal
Engels & Afrikaans
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.