Antarctica

Verken het ongerepte wonder van Antarctica, een bevroren wereld vol surreële landschappen en unieke fauna. Sta oog in oog met de wildernis op de meest afgelegen plek op aarde. Van expeditiecruises tot wandeltochten op het ijs, een reis naar Antarctica belooft een onvergetelijke ervaring te zijn vol met wonderen van de natuur.

IJsberg in het water in Antarctica
Kayakken in Antarctica
Vind uw ideale reis naar Antartica

Rondreizen naar Antarctica

Een selectie van onze reizen

Ons reisaanbod naar Antarctica

Reizen naar Antarctica biedt een unieke kans om de ruige schoonheid van ‘s werelds meest afgelegen continent te ervaren. Aan boord van gespecialiseerde expeditie schepen navigeert u door ijzige wateren, omringd door gigantische ijsbergen en adembenemende landschappen. U verkent betoverende plaatsen zoals de Falklandeilanden en South Georgia. Hier komt u oog in oog te staan met ongerepte natuur en fascinerende fauna, waaronder pinguïns, zeehonden en walvissen.

De reis omvat deskundige begeleiding en biedt mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten, zoals kajakken en ijsbergwandelingen. Hoewel de reis uitdagend kan zijn vanwege het barre klimaat, is de beloning de ervaring voor het leven. Uw reis naar Antarctica is een epische ontdekking van de natuur op haar meest wilde en pure vorm.

Algemene informatie over
Antarctica
Tijdsverschil
Zomertijd -5 uur, Wintertijd -4 uur
Klimaat
IJsklimaat
Beste reistijd
december t/m januari
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.