Chili

Stap binnen in het veelzijdige Chili, waar de uitgestrekte woestijnen van Atacama samenkomen met de ijskoude wildernis van Patagonië. Ervaar de unieke mix van natuurlijke pracht, rijke geschiedenis en gastvrije cultuur tijdens een onvergetelijke reis door dit opmerkelijke land.

Vind uw ideale reis naar Chili

Reizen naar Chili

Een selectie van onze reizen

Ons reisaanbod naar Chili

Betreed het veelzijdige Chili, een land dat zijn reizigers verwelkomt met een spectrum aan adembenemende ervaringen. Van de surreële schoonheid van de Atacama-woestijn in het noorden tot de majestueuze gletsjers van Patagonië in het zuiden. Chili biedt verschillende indrukwekkende landschappen.

Ontdek de levendige steden zoals Santiago en Valparaíso, doordrenkt van geschiedenis en cultuur. Proef heerlijke Chileense wijnen in de wereldberoemde wijngebieden, zoals de Casablanca-vallei. Ga op avontuur in de prachtige fjorden en nationale parken van het land. De gastvrijheid van de lokale bevolking en de levendige festivals dragen bij aan de unieke reiservaring. Chili wacht om ontdekt te worden, en zijn diversiteit zal zeker elke reiziger betoveren.

Algemene informatie over
Chili
Tijdsverschil
-6 uur
Munteenheid
Chileense Peso (CLP)
Hoofdstad
Santiago
Taal
Spaans
Vluchtduur
Circa 17 uur inclusief overstap
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.