Afrika

Wie Afrika zegt, zegt safari. Zowel in Namibië en Botswana als in Kenia, Tanzania of Zuid-Afrika kunt u uw hart ophalen. Maar als u alleen denkt aan wilde dieren, dan doet u het continent Afrika tekort. Want wat dacht u van Marokko, met de medina’s, souks, Sahara en gebergten? Of de cultuur van de Masai in Kenia en de Bosjesmannen in Namibië? De fantastische wijnlanden van Zuid-Afrika en de geweldige stranden van Tanzania? Afrika biedt voor ieder wat wils.

Tanzania serengeti park giraffen
serengeti-tanzania-zonsondergang
Vind uw ideale reis naar Afrika

Bestemmingen in Afrika

Tanzania kilimanjaro berg zebra

Ons reisaanbod in Afrika

Afrika betovert met zijn weelderige savannes, majestueuze bergen, uitgestrekte woestijnen en prachtige kustlijnen. Het is de geboorteplaats van oude beschavingen, met historische wonderen zoals de piramides van Egypte en het Great Zimbabwe-complex.

Maar Afrika is ook de thuishaven van een ongelooflijke variëteit aan wilde dieren, waaronder de ‘Big Five’ (leeuw, olifant, buffel, luipaard en neushoorn), die u kunt bewonderen tijdens spannende safaritochten.

Ontdek levendige culturen, rijke tradities en warme gastvrijheid terwijl u door kleurrijke markten struint en de lokale keuken proeft. Van de Serengeti in Tanzania tot de Victoria Falls in Zambia, Afrika biedt avontuurlijke mogelijkheden die uw hart zullen veroveren en onvergetelijke herinneringen zullen creëren. Laat u betoveren door de diversiteit en schoonheid van Afrika en onderga een reis die uw zintuigen prikkelt en uw ziel raakt.

Reizen naar Afrika

Een selectie van onze reizen

Algemene informatie over
Afrika
Aantal verschillende talen
circa 2.100
Aantal landen
54
Grootste eiland
Madagaskar
Hoogste berg
Kilimanjaro (5.895 meter)
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.