Zweden

Verken Zweden, waar moderne steden samengaan met adembenemende natuur. Dwaal door de charmante straten van Stockholm, verken uitgestrekte bossen en heldere meren, en laat u betoveren door de Zweedse cultuur. Eindig uw reis met een magisch avontuur in Zweeds Lapland, waar het noorderlicht en de Arctische wildernis wachten.

Vind uw ideale reis naar Zweden

Reizen naar Zweden

Een selectie van onze reizen

Ervaar de ongerepte pracht van Zweden, een land doordrenkt van Scandinavische charme. Start in Stockholm, waar moderne elegantie naadloos samenkomt met historische grandeur. Verken weelderige bossen, kristalheldere meren en schilderachtige kusten die de natuur van Zweden definiëren.

Onderdompeling in de rijke cultuur en tradities brengt u dichter bij midzomerfestivals en de smaak van Zweedse gehaktballen. Een betekenisvolle connectie met de lokale bevolking zorgt voor een diepgaande ervaring.

Voor avonturiers wacht Zweeds Lapland, waar het noorderlicht de hemel verlicht en sledetochten met husky’s door de Arctische wildernis u wachten.

Of het nu gaat om stedelijke geneugten, natuurlijke pracht of unieke cultuur, Zweden heet u welkom voor een reis die uw zintuigen prikkelt en uw hart verwarmt.

Algemene informatie over
Zweden
Munteenheid
Zweedse kroon (SEK)
Hoofdstad
Stockholm
Taal
Zweeds, Sami
Beste reistijd
december t/m april
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.