Verenigde Arabische Emiraten

Ontdek de Verenigde Arabische Emiraten, waar futuristische steden en traditionele cultuur harmonieus samenkomen. Ontdek de glinsterende skyline van Dubai, de betoverende cultuur van Abu Dhabi en de adembenemende woestijnlandschappen. Een reis naar de VAE belooft een unieke mix van luxe en authenticiteit.

Vind uw ideale reis naar de Verenigde Arabische Emiraten

Reizen naar de Verenigde Arabische Emiraten

Een selectie van onze reizen

Ons reisaanbod naar Dubai & Abu Dhabi

De Verenigde Arabische Emiraten zijn een bestemming die de perfecte balans biedt tussen modern en authentiek. Bezoek Dubai, een stad van ongeëvenaarde architectuur, waar de Burj Khalifa en de Palm Jumeirah de skyline domineren. Ervaar de rijke cultuur van Abu Dhabi, de hoofdstad, met zijn prachtige Sheikh Zayed Grand Mosque en culturele attracties zoals Louvre Abu Dhabi.

Verlies uzelf in de betoverende woestijnlandschappen van Sharjah en ervaar authentieke Arabische gastvrijheid in traditionele souks en markten. Ontspan op prachtige stranden aan de Perzische Golf en dompel uzelf onder in luxe resorts.

Of u nu winkelt in luxe winkelcentra, geniet van wereldklasse entertainment of de prachtige zandduinen van de woestijn verkent, de Emiraten bieden een diverse reiservaring die uw zintuigen prikkelt en uw horizon verruimt.

Algemene informatie over de
Verenigde Arabische
Tijdsverschil
+2 uur
Munteenheid
Verenigde Arabische Emiraten Dirham (AED)
Hoofdstad
Abu Dhabi
Vluchtduur
Circa 6 uur
Beste reistijd
oktober t/m april
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.