Rondreizen Verenigde Arabische Emiraten

Ontdek de Verenigde Arabische Emiraten tijdens een rondreis, waar futuristische steden en traditionele cultuur samenkomen. Verken Dubai’s indrukwekkende skyline, Abu Dhabi’s rijke cultuur en de uitgestrekte woestijnlandschappen. De VAE bieden een unieke combinatie van luxe en authenticiteit voor een onvergetelijke reiservaring.

Vind uw ideale reis naar de Verenigde Arabische Emiraten

Rondreizen naar de Verenigde Arabische Emiraten

Een selectie van onze rondreizen

emiraten-abu-dhabi-sheikh-zayed-moskee

Ons reisaanbod naar Dubai & Abu Dhabi

De Verenigde Arabische Emiraten bieden een bestemming die een perfecte balans biedt tussen moderniteit en authenticiteit. Verken Dubai, een stad met indrukwekkende architectuur, waar de Burj Khalifa en de Palm Jumeirah de skyline domineren. Ervaar de rijke cultuur van Abu Dhabi, de hoofdstad, met hoogtepunten zoals de prachtige Sheikh Zayed Grand Mosque en culturele attracties zoals het Louvre Abu Dhabi.

Verlies uzelf in de woestijnlandschappen van Sharjah en ervaar de traditionele Arabische gastvrijheid in de authentieke souks en markten. Ontspan op prachtige stranden langs de Perzische Golf en geniet van luxe resorts.

Of u nu winkelt in luxe winkelcentra, geniet van wereldklasse entertainment of de prachtige zandduinen van de woestijn verkent, de Emiraten bieden een diverse reiservaring die voor een onvergetelijker reis zorgen.

Algemene informatie over de
Emiraten
Tijdsverschil
Zomertijd +2 uur, Wintertijd +3 uur
Munteenheid
Verenigde Arabische Emiraten Dirham (AED)
Hoofdstad
Abu Dhabi
Vluchtduur
Circa 6 uur
Beste reistijd
oktober t/m april
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.