India

Wordt elke dag beloond door een reeks van onverwachte bezienswaardigheden tijdens een reis door India. Ontdek de kleurrijke markten, het drukke straatleven, de rustige toevluchtsoorden, de cultuur extravaganza en de architecturale pracht van dit land. Ook vindt u in India een van de zeven nieuwe wereldwonderen, de Taj Mahal, met een prachtige ligging aan de oever van de heilige Yamunarivier.

 

Taj Mahal India Wit Gebouw Blauw Water
Jaipur Amber Fort Vogels In De Lucht
Vind uw ideale reis naar India

Reizen naar India

Een selectie van onze reizen

Panna Tempel Khajuraho Zon Bruin

Ons reisaanbod naar India

Ontdek iconische bezienswaardigheden, zoals de Taj Mahal en de bruisende markten van Delhi. Breng ook een bezoek aan het Amber Fort, een van de populairste bezienswaardigheden in India. Geniet van een scala aan ervaringen, van eeuwenoude tempels en indrukwekkende paleizen tot de bruisende energie van traditionele festivals.

Onze zorgvuldig samengestelde reizen bieden niet alleen de kans om de rijke geschiedenis en diverse landschappen te verkennen, maar ook om de lokale smaken te proeven, van kruidige curry’s tot verfijnde lekkernijen. Laat u onderdompelen in de warmte van de Indiase gastvrijheid terwijl u geniet van luxueuze accommodaties en indrukwekkende cultuur.

Of u nu een avontuurlijke ontdekkingsreiziger bent of een echte cultuurliefhebber, ons reisaanbod biedt voor elk wat wils. Ontdek India laat uw hart veroveren door deze prachtige bestemming!

Algemene informatie over
India
Tijdsverschil
+4,5 uur
Munteenheid
Indiase roepie
Hoofdstad
New Delhi
Taal
Hindi
Vluchtduur
Circa 8,5 uur
Beste reistijd
november t/m februari
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.