Europa

Voor unieke ervaringen en onvergetelijke ontmoetingen hoeft u niet naar de andere kant van de wereld te vliegen. Met onze nieuwe bestemmingen laten we zien dat zelfs de doorgewinterde reiziger nog verrast kan worden door Europa. En het mooie is; die landen kunt u ook gewoon met de trein bereiken. Dat is ook nog eens veel beter voor het milieu. Ontdek al het moois en bijzonders dat Europa te bieden heeft en stel uw individuele reis op maat samen!

comomeer-blauw-water-bergen
Vaticaanstad
Vind uw ideale reis in Europa

Bestemmingen in Europa

Ons reisaanbod in Europa

Europa is letterlijk om de hoek, maar kan door haar enorme diversiteit en prachtige natuur aanvoelen als een totaal andere wereld. Dat maakt het dé bestemming voor de mooiste rondreizen! Denk aan de geisers, watervallen en vulkanen van IJsland, het kleurrijke, historisch verleden van Turkije of de vele cultuurschatten en prachtige landschappen van Zuid-Italië.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor avontuurlijke reizen in Europa? Of wilt u ontdekken welk land het best bij u past? Uw reis begint al met de voorpret, dus neem vooral de tijd om meer te lezen over de bestemmingen die u aanspreken.

Reizen in Europa

Een selectie van onze reizen

Algemene informatie over
Europa
Aantal landen
51
Aantal tijdzones
3
Hoogste berg
Elbrus (5.642 meter)
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.