Treinreis door de natuur van Schotland

Er is geen betere manier om de ruige Schotse Hooglanden te doorkruisen dan per trein. Overnacht in typisch Schotse plaatsen en ervaar alle hoogtepunten in deze korte break.
Vanaf 7.950 p.p.
4 dagen
Verenigd Koninkrijk
Offerte aanvragen
Treinreis door de natuur van Schotland
schotland-trein-boogbrugschotland-trein-boogbrug
Treinreis door de natuur van Schotland
Tast of the Highlands | Route
Reis rechtstreeks naar het hart van de Schotse Highlands! U bezoekt unieke locaties van natuurlijke schoonheden en ontdekt spannende Schotse activiteiten. U vertrekt vanaf het Edinburgh Waverley Station.
Cairngorms National Park
Het grootste nationale park van Schotland. Waar geniet te zien en te beleven is.
Edinburgh
Ontdek de hoofdstad van Schotland, Edinburgh. De stad is in twee delen verdeeld met als centraal punt, Edinburgh Castle. Het oude stadscentrum staat bekend om zijn middeleeuws uitstraling en het nieuwe stadscentrum om zijn elegantie.
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Edinburgh (Schotland)
inclusief privé transfer

Vandaag begint uw bijzondere reis naar het mooie Schotland! Na aankomst op de luchthaven wordt u per privé transfer naar uw accommodatie gebracht. Afhankelijk van uw vlucht keuze kan u de stad nog gaan verkennen. Morgen start uw treinreis naar de Highlands.

Dag2
Edinburgh, Rotheirmurchus, Boat of Garten
inclusief privé transfer

Na het uitchecken wordt u per privé transfer naar het Waverley treinstation gebracht. Na het instappen vertrekt u noordwaarts richting het voormalige 'Kingdom of Fife' en gaat uw reis door het dramatische landschap van de Highlands. In de avond arriveert u in het dorp Boat of Garten, waar u geniet van een heerlijk diner.

Dag3
Boat of Garten, Culloden, Keith, Dundee

U wordt wakker met een adembenemend uitzicht over de Schotse Highlands. Na het ontbijt wordt u doormiddel van een transfer naar het Cairngorms National Park gebracht. U bezoekt het Rothiemurchus Estate, waar u verschillende activiteiten kan ondernemen. Denk hierbij aan kleiduivenschieten, vissen of een rondleiding over het landgoed. Voor de lunch wordt u teruggebracht naar het treinstation om vervolgens door te reizen richting Culloden. Hier staat een privé gids op u te wachten, die u alles gaat vertellen over de Battle of Culloden. In de avond verkent u in Keith het Strathisla Distillery, een van de oudste en nog werkende distilleerderijen en de thuisbasis van een van de beroemste whisky's van Scotland. Tot slot gaat u terug aan boord om te genieten van enkele spectaculaire panorama uitzichten op weg naar het zuiden. Onderweg naar Dundee wordt er een galadiner geserveerd.

Dag4
Dundee, Edinburgh, vlucht naar huis
inclusief privé transfer

Vandaag geniet u van het laatste ontbijt aan boord van de Royal Scotsman. Tijdens het ontbijt verlaat u Dundee en keert u terug naar Edinburgh. Afhankelijk van uw vluchttijden heeft u nog tijd ter vrije besteding. Daarna wordt u doormiddel van een privé transfer naar de luchthaven gebracht.

Lotte Slungers
Bel, mail of app met Lotte

De expert voor reizen in het Verenigd Koninkrijk.

Details & prijzen
Treinreis door de natuur van Schotland
Vanaf 7.950 p.p.
4 dagen
Verenigd Koninkrijk
Ruimbagage
Meet & assist op luchthaven bij aankomst
Luchthaventransfers
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.