Rondreizen Zuid-Afrika

Verken Zuid-Afrika’s diverse landschappen en culturen tijdens een rondreis door het land. Bewonder de Tafelberg, een van de Nieuwe Zeven Wereldwonderen, en ontdek het Kruger National Park, een topbestemming voor safari’s met de Big Five. Bezoek Kaapstad en Johannesburg, bruisende steden met een rijke geschiedenis, tijdens onvergetelijke reizen in Zuid-Afrika.

Zuid-Afrika boom zonsondergang
World's End uitzicht op de Panoramaroute, Zuid-Afrika
Vind uw ideale reis naar Zuid-Afrika

Rondreizen naar Zuid-Afrika

Een selectie van onze rondreizen

Zuid-Afrika Kaapstad kustlijn zonsondergang

Ons reisaanbod naar Zuid-Afrika

Verken Zuid-Afrika met ons uitgebreide reisaanbod dat is samengesteld om aan al uw wensen te voldoen. Zuid-Afrika biedt een diversiteit aan landschappen, van uitgestrekte savannes en majestueuze bergen tot prachtige kustlijnen en wijnstreken. Met onze op maat gemaakte rondreizen, kunt u genieten van een scala aan ervaringen.

Verblijf in luxe lodges in de beroemde nationale parken van Zuid-Afrika, zoals het Kruger National Park, waar u oog in oog komt te staan met de Big Five tijdens een opwindende safari. Breng een bezoek aan de wijngaarden van Stellenbosch en Franschhoek, waar u kunt genieten van wijnproeverijen te midden van prachtige wijngaarden.

Daarnaast bieden onze rondreizen ook mogelijkheden voor culturele ontdekkingen, zoals een bezoek aan historische steden zoals Kaapstad en Johannesburg, waar u kunt kennismaken met de rijke geschiedenis en diverse culturele erfgoed van Zuid-Afrika.

Of u nu op zoek bent naar een safari-avontuur, een ontspannende wijnreis of een culturele onderdompeling, ons reisaanbod naar Zuid-Afrika belooft een onvergetelijke ervaring te bieden die aan al uw verwachtingen voldoet. Wilt u meer weten over Zuid-Afrika? Bekijk dan de reisgids.

Algemene informatie over
Zuid-Afrika
Tijdsverschil
Zomertijd 0 uur, Wintertijd +1 uur
Munteenheid
Zuid-Afrikaanse rand
Vluchtduur
Circa 11 uur
Hoofdsteden
Pretoria, Kaapstad, Bloemfontein
Beste reistijd
oktober t/m maart
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.