Zuid-Afrika

De mogelijkheden voor een rondreis door Zuid-Afrika zijn eindeloos. Van ongerepte stranden aan de kust tot de golvende zandduinen in de Kalahari. En van bruisende moderne steden tot een safari in de wildparken. Met een rondreis door Zuid-Afrika maakt u hoe dan ook kennis met de enorme veelzijdigheid van het land.

Zuid Afrika Boom Zonsondergang
Vind uw ideale reis naar Zuid-Afrika

Reizen naar Zuid-Afrika

Een selectie van onze reizen

Ons reisaanbod naar Zuid-Afrika

De Regenboognatie, beter bekend als Zuid-Afrika, heeft zijn naam te danken aan een buitengewone diversiteit in cultuur en natuur. Met indrukwekkende wildparken, eindeloze kustlijnen en immer aanwezige traditionele gebruiken, zoals magie en medicijnmannen, is een vakantie naar dit land een bijzondere ervaring. Tijdens een vakantie  in Zuid-Afrika zult u verrast worden door de diversiteit van het land.

Wilt u gedurende uw vakantie spannende safari’s maken om leeuwen en olifanten te spotten, wandelen door de Drakensbergen en lunchen op het strand, terwijl walvissen capriolen uithalen? Dit is slechts een kleine greep uit de bezienswaardigheden van Zuid-Afrika. Ontdek onze rondreizen, tours, excursies en sfeervolle kleinschalige accommodaties, zodat u Zuid-Afrika op haar mooist kunt ervaren.

Algemene informatie over
Zuid-Afrika
Tijdsverschil
geen
Munteenheid
Zuid-Afrikaanse rand
Vluchtduur
Circa 11 uur
Hoofdsteden
Pretoria, Kaapstad, Bloemfontein
Beste reistijd
maart t/m oktober
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.