Peru

Peru is het een land waar eeuwenoude Inca-ruïnes schitteren in het hart van adembenemende landschappen en bruisende steden. Betreed een wereld vol kleurrijke markten, culinaire ontdekkingen en eeuwenoude tradities. Breng een bezoek aan hoogtepunten, zoals de kleurrijke Rainbow Mountains, de Amazone, het sprookjesachtige Huacahina en het hoogste bevaarbare meer ter wereld en de Amazone.

reserva-amazonica-amazone-bomen-water-rivier
berg-zee-paracas
Vind uw ideale reis naar Peru

Reizen naar Peru

Een selectie van onze reizen

Peru Machu Picchu Door Een Vierkant Raam

Peru

Ontdek de ruïnes van Machu Picchu, een van de nieuwe zeven wereldwonderen. Proef de smaken van de lokale keuken, waar u kunt genieten van gerechten als ceviche en lomo saltado. Rijd door de kleurrijke straten van Cusco, de historische hoofdstad van het Inca-rijk en ontdek de bruisende sfeer van Lima, de moderne hoofdstad van Peru. Ervaar de pracht van heilige plaatsen zoals de Tempel van de Zon in Cusco en maak een boottocht over het hoogst bevaarbare meer ter wereld, het Titicacameer.

Breng ook een bezoek aan de Amazone-jungle en ontdek de flora en fauna van dit bijzondere gebied. Maak een tocht over de rivier en overnacht in de mooiste lodges. Leer de warme gastvrijheid van de lokale bevolking kennen tijdens een bezoek aan de kleine indianendorpjes.

Of u nu verlangt naar luxe accommodaties, ongerepte natuur, intrigerende geschiedenis of het bruisende stadsleven, Peru biedt de perfecte mix. Uw reis naar Peru belooft een onvergetelijk avontuur in het ‘Land van de Inca’s’.

Algemene informatie over
Peru
Tijdsverschil
-7 uur
Munteenheid
Peruaanse sol
Vluchtduur
Circa 13 uur
Hoofdsteden
Lima
Beste reistijd
mei t/m september
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.