Midden-Amerika

Stap in een wereld van eeuwenoude beschavingen en adembenemende landschappen. Midden-Amerika is een regio vol diversiteit en rijkdom en biedt een mix van cultuur, natuur en geschiedenis. Zo kunt u eeuwenoude ruïnes bezoeken, hiken door de prachtige natuurgebieden, relaxen op hagelwitte stranden en zijn er veel avontuurlijke mogelijkheden.

footer-costa-rica-jungle-la-fortuna-brug-man.jpg
chichen-itza-zonsopkomst-dichtbij
Vind uw ideale reis naar Midden-Amerika

Bestemmingen in Midden-Amerika

Havana Kleurrijke Huisjes Blauwe Oldtimer Palmboom

Ons reisaanbod in Midden-Amerika

Prachtige natuur, een levendige cultuur met traditionele tradities, helderblauwe wateren en een indrukwekkende geschiedenis. In Midden-Amerika vindt u dit allemaal. Ga zwemmen in een cenote in Mexico of laat uzelf onderdompelen in de beschaving van de Maya’s. Bovendien vindt u hier een van de nieuwe zeven wereldwonderen, namelijk Chichén Itzá.

Zo rijdt u in Havanna in een klassieke oldtimer langs alle kleurrijke huisjes. Voor een swingende en kleurrijke reis moet u in Cuba zijn. En dan Panama, het land van de koffie. Breng hier een bezoek aan de authentieke koffieplantages, loop door regenwouden of ga eilandhoppen rond San Blas. Voor de meest toffe hikes is een bezoek aan Guatemala een absolute must. Zo kunt u de Acatenango vulkaan gaan beklimmen. Bezoek tijdens een reis door Panama de koffieplantages.

Houd u van natuur, cultuur, prachtige stranden en een geschiedenis die ver terug gaat? Dan is Midden-Amerika de perfecte reisbestemming. Bekijk ons uitgebreide reisaanbod en wij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomreis.

Reizen naar Midden-Amerika

Een selectie van onze reizen

Algemene informatie over
Midden-Amerika
Aantal landen
8
Talen
Spaans en Engels
Hoogste berg
Tajumulco (4.220 meter)
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.