Rondreizen Egypte

Verken Egypte tijdens een rondreis door het historische land, waar oude geschiedenis en unieke cultuur samenkomen. Ontdek de iconische piramides, eeuwenoude tempels langs de Nijl en de schoonheid van de Rode Zee. Egypte biedt een onvergetelijk avontuur vol historische schatten en hedendaagse verrassingen.

Vind uw ideale reis naar Egypte

Rondreizen naar Egypte

Een selectie van onze rondreizen

excursie-egypte-gizeh-piramides

Ons reisaanbod naar Egypte

Ontdek de tijdloze pracht van Egypte, een land doordrenkt van millennia aan geschiedenis. Bezoek de majestueuze piramides van Gizeh, waar de Grote Piramide als een symbool van oude grootsheid staat. Verken de tempels van Luxor en Karnak, gelegen langs de oevers van de Nijl.

Geniet van een ontspannen cruise op de Nijl, met uitzicht op schilderachtige dorpjes en prachtige zonsondergangen. De kustlijn van de Rode Zee biedt een paradijs voor duikers en snorkelaars die op zoek zijn naar ontspanning.

Ervaar de levendige cultuur van Caïro, waar het moderne stadsleven hand in hand gaat met eeuwenoude tradities. Verken de Khan El Khalili-bazaar en geniet van de heerlijke Egyptische keuken.

Een reis naar Egypte belooft een ontdekkingstocht door een land vol wonderen, waar elke stap u dichter bij de indrukwekkende erfenis van de oudheid brengt.

Algemene informatie over
Egypte
Tijdsverschil
Zomertijd 0 uur, Wintertijd +1 uur
Munteenheid
Egyptische pond (EGP)
Hoofdstad
Caïro
Beste reistijd
oktober t/m april
Vluchtduur
Circa 4,5 uur
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.