Egypte

Verken de tijdloze pracht van Egypte, waar oude geschiedenis en unieke cultuur samenkomen. Ontdek de iconische piramides, dwaal door eeuwenoude tempels langs de Nijl en ervaar de betovering van de Rode Zee. Een reis naar Egypte biedt een onvergetelijk avontuur vol historische schatten en hedendaagse verrassingen.

Vind uw ideale reis naar Egypte

Reizen naar Egypte

Een selectie van onze reizen

excursie-egypte-gizeh-piramides

Ons reisaanbod naar Egypte

Ontdek de tijdloze pracht van Egypte, een land dat u meevoert door millennia van geschiedenis. Bezoek de majestueuze piramides van Gizeh, waar de Grote Piramide als een eeuwige getuige van oude grootsheid staat. Dwaal door de tempels van Luxor en Karnak, waar de Nijl het landschap verrijkt met mystiek.

Geniet van een ontspannen cruise langs de Nijl, waar u getuige bent van schilderachtige dorpjes en prachtige zonsondergangen. Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning, biedt de Rode Zee kustlijn een waar paradijs voor duikers en snorkelaars.

Ervaar de levendige cultuur van Caïro, waar het bruisende stadsleven samensmelt met oude tradities. Verken de Khan El Khalili-bazaar en proef de heerlijke Egyptische keuken.

Een reis naar Egypte brengt u naar een land doordrenkt van wonderen, waarbij elke stap u dichter bij de verbluffende erfenis van de oudheid brengt.

Algemene informatie over
Egypte
Tijdsverschil
+1 uur
Munteenheid
Egyptische pond (EGP)
Hoofdstad
Caïro
Beste reistijd
oktober t/m april
Vluchtduur
Circa 4,5 uur
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.