Oman

Verken de betoverende pracht van Oman, waar oude geschiedenis en moderne luxe samenkomen. Ontdek de eeuwenoude forten, gouden woestijnen en kristalheldere wateren van de Golf van Oman. Een reis vol contrasten en culturele schatten wacht op u in dit Midden-Oosterse juweel.

Vind uw ideale reis naar Oman

Reizen naar Oman

Een selectie van onze reizen

Ons reisaanbod naar Oman

Betreed Oman, een land doordrenkt van geschiedenis en natuurlijke pracht. Ontdek eeuwenoude forten, zoals het indrukwekkende Bahla Fort, en laat u betoveren door de traditionele architectuur van pittoreske stadjes.

De kust van Oman biedt kristalheldere wateren die perfect zijn om te duiken en te snorkelen, en het charmante stadje Muscat is een mengeling van traditie en moderniteit. Proef de rijke Arabische cultuur en gastronomie terwijl u de lokale markten verkent en geniet van authentieke gerechten.

Van de indrukwekkende bergen van Jebel Shams tot de rustige schoonheid van de Wadi Shab, Oman is een reis vol diversiteit. Laat u betoveren door de hartelijke gastvrijheid van de Omani’s en geniet van een unieke reiservaring die u meeneemt door tijd en traditie in deze fascinerende bestemming.

Algemene informatie over
Oman
Tijdsverschil
+2 uur
Munteenheid
Omaanse rial (OMR)
Hoofdstad
Muscat
Vluchtduur
Circa 7 uur
Beste reistijd
oktober t/m april
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.