Rondreizen Oman

Ontdek Oman, waar oude geschiedenis en moderne luxe samenkomen. Ontdek eeuwenoude forten, gouden woestijnen en de kristalheldere wateren van de Golf van Oman. Oman biedt een reis vol contrasten en culturele schatten in dit Midden-Oosterse juweel. Een reis naar Oman zorgt voor een unieke ervaring.

Vind uw ideale reis naar Oman

Rondreizen naar Oman

Een selectie van onze rondreizen

Ons reisaanbod naar Oman

Verken Oman, een land met een rijke geschiedenis en natuurlijke schoonheid. Ontdek eeuwenoude forten, zoals het indrukwekkende Bahla Fort, en bewonder de traditionele architectuur van pittoreske stadjes.

De kust van Oman biedt uitstekende mogelijkheden om te duiken en te snorkelen in kristalheldere wateren, terwijl het charmante Muscat een mix van traditie en moderniteit biedt. Ervaar de rijke Arabische cultuur en gastronomie terwijl u lokale markten verkent en authentieke gerechten proeft.

Van de imposante bergen van Jebel Shams tot de serene schoonheid van Wadi Shab, Oman biedt een diverse reiservaring. Geniet van de hartelijke gastvrijheid van de Omani’s en ervaar een unieke reis die u meeneemt door tijd en traditie. Wilt u meer weten over Oman? Bekijk dan de reisgids.

Algemene informatie over
Oman
Tijdsverschil
Zomertijd +2 uur, Wintertijd +3 uur
Munteenheid
Omaanse rial (OMR)
Hoofdstad
Muscat
Vluchtduur
Circa 9 uur
Beste reistijd
oktober t/m april
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.