Laos

Laos is een land van rust en sereniteit in het hartje van Zuidoost-Azië. Laat u meevoeren door de ongerepte natuur, eeuwenoude tempels en de enorme gastvrije bevolking. In Laos kunt u prachtige wandelingen maken door jungles, rijstvelden en langs ontzettend mooie watervallen. Ontsnap aan de drukte en geniet hier van een authentieke Aziatische ervaring.

 

Luang Prabang Wat Tempel Scooter Twee Meiden
gibbon-experience-hotel
Vind uw ideale reis naar Zuid-Afrika

Reizen naar Laos

Een selectie van onze reizen

Kuang Si Waterval Blauw Groen Water

Ons reisaanbod naar Laos

De Gibbon-experience, misschien de meest toffe ervaring in Laos. Midden in de jungle slaapt u in een hoge boomhut, waar u alleen per zipline kunt komen. Op deze manier beleeft u de jungle op een hele bijzondere manier en spot u wellicht de gibbons.

Een hoogtepunt is een boottocht op de schilderachtige Mekong-rivier, waarbij u uitkijkt over groene heuvels en kennismaakt met de mensen die aan de oevers wonen. Verken ook de mysterieuze Pak Ou-grotten, die vol staan met duizenden boeddha’s. In het noorden vindt u de Kuang Si watervallen. Via verschillende plateaus komt het blauwe water naar beneden gestort. Breng ook een bezoek aan de historische stad Luang Prabang, bekend om zijn boeddhistische tempels. Voor een culturele ervaring vindt hier dagelijks de aalmoes ceremonie van de monniken plaats.

Bereid u voor op een reis die u zintuigen prikkelt, terwijl u de verborgen schatten van Laos verkent. Reis mee naar het land vol rust, schoonheid, natuur en cultuur.

Algemene informatie over
Laos
Tijdsverschil
+5 uur
Munteenheid
Laotiaanse Kip
Vluchtduur
Circa 13 uur
Hoofdsteden
Vientiane
Beste reistijd
november t/m februari
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.