Duurzame incentive reizen

We begrijpen de kracht van incentive reizen als een middel om teams te motiveren, prestaties te belonen en samenwerking te versterken. Bij ons staat duurzaamheid bovenaan het lijstje. Onze op maat gemaakte incentives zijn ontworpen om een onvergetelijke ervaring te bieden en kunnen ook duurzaam worden ingestoken.

schotland-trein-boogbrug

Wat houdt een duurzame incentive in?

Door te kiezen voor duurzame opties tijdens uw incentive, vermindert uw bedrijfsreis de impact op het milieu. Een van de grootste factoren waar we u mee kunnen helpen is het transport. Met het vliegtuig gaan of een cruise zorgt voor de meeste CO2-uitstoot. De minste uitstoot vindt plaats bij een reis dichtbij huis. Zo kunt u een wijnreis maken door Nederland of zeilen in het noorden van het land.

Wilt u toch verder van huis maar wel milieubewust op reis gaan? Dan is een reis per trein, bus of ferry een goede optie. Wacht dacht u van een treinreis naar Londen of ga met de ferry naar Schotland?

Duurzamere mogelijkheden op locatie

Ook op locatie zijn er volop mogelijkheden wat betreft duurzaamheid. Maak een Segway tour door de stad of daag elkaar uit tijdens een drakenbootrace. Ook koken met lokale producten is een leuke activiteit, waarbij u ook nog eens de lokale bevolking ondersteund. Naast duurzamere bezigheden zijn er ook groene accommodaties waar u kunt verblijven.

Onze duurzame incentive reizen