Treinreis naar Londen

Reis mee naar het bruisende en iconische Londen per trein. Verken historische bezienswaardigheden, geniet van wereldberoemde culinaire hoogstandjes en ervaar de unieke cultuur. Een incentive naar Londen is een onvergetelijke reis dichtbij huis.
Prijs op aanvraag
3 dagen
Verenigd Koninkrijk
Offerte aanvragen
Treinreis naar Londen
Big Ben in LondenBig Ben in Londen
Treinreis naar Londen
Tower Bridge
Een van de meest bekende Londen bezienswaardigheden is de Tower Bridge. Daarbij is dit ook een van de beroemdste bruggen ter wereld. Wanneer u over de brug heen loopt heeft u een mooi uitzicht op de stad Londen.
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Londen (Verenigd Koninkrijk)

Vandaag stapt u op de trein naar de hoofdstad van Engeland; Londen. In deze wereldstad is ontzettend veel te bekijken en te doen. Bij aankomst wordt u naar het centrum gebracht waar we bij elkaar komen voor een kop koffie. Vanuit hier begint de eerste activiteit, een leuke fietstour waarbij u naast een aantal highlights ook van alles horen over de Koninklijke familie. Na de fietstour staat er een foodtour op het programma waarbij u allerlei lokale specialiteiten krijgt. Halverwege de middag gaat u naar de accommodatie waar er tijd is om in te checken, op te frissen en te relaxen. Aan het begin van de avond is een volgende hoogtepunt ingepland, letterlijk want we hebben 2 privé Pods gereserveerd in de London Eye, onder het genot van een glas champagne zien we in 30 min. de stad vanuit een ander perspectief. Na dit bijzondere aperitief wordt u naar Tower of Londen gebracht waar de groep hun missie brief ontvangt! Aansluitend brengt u een privé bezoek aan de Koninklijke juwelen en sluit u dit bezoek op leuke manier af. U gaat namelijk dineren in het kasteel! Na afloop wordt u netjes teruggebracht naar de accommodatie. Het is vandaag natuurlijk ook mogelijk om de O2 arena te beklimmen en vervolgens in de avond te gaan dineren bij Gordon Ramsey's Heddon Street Kitchen restaurant.

Dag2
Londen  

s Ochtends staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar. Na het ontbijt wordt u naar de oever van de rivier de Thames gebracht, hier liggen er RIB boten voor u klaar waarmee u een spectaculaire tocht over het water gaat maken. Na deze activiteit vervolgen we onze weg in de stad, we gaan verder met een spionnen tour in Westminster & St. James. Dit is een zeer spannende race door de stad waarbij de deelnemers uitgedaagd worden om verschillende geheimen te ontdekken. Er wordt hierbij onder andere gebruik gemaakt van acteurs. De lunch vindt plaats in een traditionele pub in Westminster. Daarna is het tijd om wat te drinken, hiervoor zal volop gelegenheid zijn tijdens de Mixology class. Na de cocktails is er voldoende tijd om even te relaxen en op te frissen voor het avondprogramma. We hebben namelijk gereserveerd in een typisch Engelse kroeg, waar naast het eten ook met elkaar een potje spelen in de meest Engelse sport naast voetbal; Darts!

Dag3
Londen, vlucht naar huis

Vandaag komt uw reis naar Londen tot een einde. Maar voor het zover is hebben we in de ochtend nog een leuke tour op het programma staan, een Street art & graffiti tour waarbij we eindigen met een graffiti workshop. Na deze relaxte informele activiteit gaat u nog eenmaal met de hele groep samen lunchen. U gaat brunchen op hoogte, namelijk in Sky Garden! Deze exclusieve plek biedt niet alleen een heerlijke brunch maar ook een schitterend uitzicht. Na de lunch wordt iedereen terug gebracht naar het station en reist u weer naar huis.

Sharon Decker
Bel, mail of app met Sharon

De expert voor reizen in het Verenigd Koninkrijk.

Details & prijzen
Treinreis naar Londen
Prijs op aanvraag
3 dagen
Verenigd Koninkrijk
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Alle transfers
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.