Rwanda

Een rondreis door Rwanda biedt een unieke kans om berggorilla’s te ontmoeten in het Volcanoes National Park, te ontspannen aan de oevers van Lake Kivu en de geschiedenis van het land te ontdekken in de bruisende stad Kigali. Met indrukwekkende natuurlijke schoonheid en culturele rijkdom is Rwanda een bestemming die reizigers zeker zal betoveren.

Vind uw ideale reis naar Rwanda

Reizen naar Rwanda

Een selectie van onze reizen

Ons reisaanbod naar Rwanda

Rwanda, vaak aangeduid als het “Land van de Duizend Heuvels,” is een schatkist van natuurlijke pracht en culturele diversiteit. Met zijn weelderige groene heuvels, kristalheldere meren en een rijke erfenis van tradities en gebruiken, biedt een reis naar dit land een onvergetelijke ervaring. Tijdens uw vakantie in Rwanda zult u verwonderd zijn over de variëteit die dit land te bieden heeft.

Of u nu verlangt naar ontmoetingen met berggorilla’s in de Volcanoes National Park, wandelingen door betoverende landschappen, of wilt genieten van de gastvrijheid van de lokale bevolking en hun culturele erfgoed, Rwanda heeft voor elke reiziger iets te bieden. Verken onze reisroutes, rondleidingen, en authentieke accommodaties om Rwanda op zijn meest betoverende wijze te ontdekken.

Algemene informatie over
Rwanda
Tijdsverschil
geen
Munteenheid
Rwandese frank
Vluchtduur
Circa 11 uur
Hoofdstad
Kigali
Beste reistijd
juni t/m september & december t/m februari
Taal
Kinyarwanda, Engels en Frans
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.