Rondreizen Rwanda

Verken Rwanda’s berggorilla-trekkingen in het Volcanoes National Park tijdens een rondreis door het land. Ontspan aan de oevers van het schilderachtige Lake Kivu en ontdek de rijke geschiedenis van Kigali. Rwanda, gelegen in Oost-Afrika, biedt ervaringen voor reizigers die op zoek zijn naar avontuur en cultuur.

Rwanda safari jeep giraffe
Rwanda bisate logde
Vind uw ideale reis naar Rwanda

Rondreizen naar Rwanda

Een selectie van onze rondreizen

Rwanda baby gorilla

Ons reisaanbod naar Rwanda

Ons reisaanbod naar Rwanda biedt een unieke kans om dit prachtige land te verkennen, dat bekend staat om zijn adembenemende landschappen, prachtige natuur en indrukwekkende cultuur.

Rwanda staat bekend om zijn regenwouden, vele heuvels en uitgestrekte savannes. Breng een bezoek aan het Volcanoes National Park, waar u oog in oog kunt komen te staan met berggorilla’s tijdens een onvergetelijke trekking. Verken het Akagera National Park, waar u de kans krijgt om de Big Five te spotten tijdens een spannende safari.

Daarnaast gaat u de rijke cultuur van Rwanda ontdekken tijdens een bezoek aan de lokale dorpen. Leer over de traditionele gebruiken en rituelen van de Rwandese bevolking en maak kennis met ambachtslieden die gespecialiseerd zijn in het maken van handgemaakte ambachten, zoals manden en textiel.

Een rondreis door Rwanda belooft een onvergetelijke ervaring, waarbij u wordt ondergedompeld in de prachtige natuur, rijke cultuur en bewogen geschiedenis van dit fascinerende land.

Algemene informatie over
Rwanda
Tijdsverschil
Zomertijd 0 uur, Wintertijd +1 uur
Munteenheid
Rwandese frank
Vluchtduur
Circa 12 uur
Hoofdstad
Kigali
Beste reistijd
juni t/m september & december t/m februari
Taal
Kinyarwanda, Engels en Frans
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.