Volcanoes National Park

Welkom in het adembenemende Volcanoes National Park, een prachtig stukje natuur in het hart van het betoverende Rwanda. Dit is een reis naar de kracht van Moeder Natuur, waar grote vulkanen de lucht raken en samen met mist een magische sfeer creëren. Het park is een ware ontdekking met zijn mystieke landschappen en indrukwekkende wolken- en mistdansen.

vulcanoes-aap-standbeeld-rwanda
Rwanda vulcanoes bisate logde

Volcanoes National Park

Betreed een wereld vol diverse planten en dieren in het prachtige Volcanoes National Park. Hier komen weelderige bossen en uitgestrekte graslanden samen, waardoor een magische thuisbasis ontstaat voor allerlei wilde dieren. De zeldzame en majestueuze berggorilla’s zijn een absoluut hoogtepunt. In het midden van groene vegetatie kunt u oog in oog komen te staan met deze krachtige wezens, een ontmoeting die uw hart sneller zal laten kloppen en uw ziel zal verrijken.

Of u nu een avonturier bent die op zoek is naar spannende trektochten, een natuurliefhebber die de biodiversiteit wil verkennen, of een reiziger die de lokale cultuur wil ontdekken, Volcanoes National Park heeft voor ieder wat wils. Laat u betoveren door de buitengewone schoonheid, de hartelijke gastvrijheid van de lokale bevolking en de indrukwekkende inspanningen voor natuurbehoud die dit park tot een waar juweel van Rwanda maken.

Reizen naar deze populaire plek

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.