Onze reisgidsen

Wilt u meer weten over de bestemming waar u naartoe reist? Van de beste reistijd en culturele informatie, onze reisgidsen bieden u een handig overzicht zodat u zorgeloos op vakantie gaat. Bekijk hier de beste tips die u moet weten voordat u op reis gaat: van alle hoogtepunten per bestemming tot reisadviezen en praktische informatie.

Reisgids Japan

Japan

Ontdek Japan, waar traditie en moderniteit op harmonieuze wijze samenkomen. Verken betoverende tempels, bruisende steden en prachtige tuinen, die een unieke mix van eeuwenoude rituelen en geavanceerde technologie tonen. Proef de verfijnde keuken en ervaar de warme gastvrijheid van het land. Van de betoverende kersenbloesems tot levendige festivals, elke ervaring geeft u een inkijk in de culturele schatten van Japan. Deze uitnodiging belooft een onvergetelijke ontdekkingsreis door een land dat zijn rijke geschiedenis koestert terwijl het de moderne wereld omarmt.

Reisgids Costa Rica

Costa Rica

Costa Rica, een tropisch paradijs, biedt een schat aan ervaringen. Van de rijke biodiversiteit van regenwouden tot de ontspanning op prachtige stranden. Ontdek avontuur, natuurlijke pracht en pure ontspanning in Costa Rica. Kom helemaal tot rust op exotische stranden van Manuel Antonio, ga wildkamperen, maak avontuurlijke jungletochten en dompel uzelf onder in de culturele tradities van de bevolking terwijl u door de sfeervolle dorpjes dwaalt.

Kudde gnoes in de savanne van Serengeti

Tanzania

Tanzania biedt een schat aan unieke ervaringen en adembenemende landschappen. Van de eindeloze vlaktes van de Serengeti tot de machtige Kilimanjaro, het land ademt avontuur en verwondering uit. Maak kennis met de levendige cultuur van verschillende stammen in een indrukwekkende omgeving. Verlies jezelf in de schoonheid van de wilde dieren in de Ngorongoro-krater en ontspan op de idyllische stranden van Zanzibar.

header-olifant-zuid-afrika-safari.jpg

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika verwelkomt reizigers met haar rijke erfgoed en beeldschone landschappen. Van de uitgestrekte savannes tot de ruige kustlijnen, en van bruisende steden tot afgelegen wildparken, biedt het land een onvergetelijke mix van avontuur en ontdekking. Met wereldberoemde wildparken zoals het Kruger National Park, waar de Big Five te zien is, is Zuid-Afrika een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers.