IJsland

IJsland, een betoverend land van vuur en ijs, belooft u een onvergetelijke ervaring. Van majestueuze gletsjers tot sissende geisers, kunt u dit land verkennen waar de natuur haar eigen regels lijkt te volgen. Duik in de magische wereld van IJsland en laat u verwonderen door de buitengewone schoonheid van dit unieke eiland. Hier wacht een avontuurlijke reis op u.

zwarte-strand-in-ijsland-hoogtepunt
Vind uw ideale reis naar IJsland

Reizen naar IJsland

Een selectie van onze reizen

Ons reisaanbod naar IJsland

Ontdek het ongerepte wonder van IJsland, waar majestueuze natuurwonderen samenkomen met bruisende steden en adembenemende landschappen. Betreed een wereld van kleurrijke geologische formaties en eeuwenoude tradities die samenkomen voor een reiservaring die u voor altijd zal bijblijven.

Verken de dramatische watervallen, geothermische wonderen en uitgestrekte lavavelden die dit land te bieden heeft, en laat u betoveren door de gastvrijheid van de lokale bevolking terwijl u door historische plaatsen en sfeervolle dorpjes dwaalt. IJsland biedt avontuur, verwondering en schoonheid in elke hoek, en uw reis hier belooft een onvergetelijk avontuur in het “Land van Vuur en IJs”.

Algemene informatie over
IJsland
Tijdsverschil
-2 uur
Munteenheid
IJslandse kroon
Vluchtduur
Circa 3,5 uur
Hoofdstad
Reykjavik
Beste reistijd
mei t/m september
Taal
IJslands
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.