Winteravontuur in IJsland

Ontdek het ruige winterwonderland van IJsland, waar bevroren watervallen, geothermische warmwaterbronnen en het noorderlicht uw zintuigen prikkelen. In slechts 5 dagen reist u op avontuurlijke wijze door het land per ATV en sneeuwscooters.
Vanaf 2.050 p.p.
5 dagen
IJsland
Offerte aanvragen
Winteravontuur in IJsland
ijsland-header-waterval-sneeuwijsland-header-waterval-sneeuw
Winteravontuur in IJsland
De zwarte stranden van Ijsland
Zwarte stranden in IJsland zijn ontstaan door lava wat de zee instroomt en direct afkoelt. Tijdens uw reis door IJsland zult u een aantal keer kennismaken met dit bijzondere natuurfenomeen.
zwarte-strand-in-ijsland-hoogtepuntzwarte-strand-in-ijsland-hoogtepunt
Dagprogramma
Dag1
Reykjavik, Selfoss
ophalen huurauto

Vandaag begint uw reis naar Reykjavik. Na de aankomst op het vliegveld haalt u de huurauto op waarna u zelf naar de accommodatie rijdt. Dit is ruim 1,5 uur rijden. U heeft de rest van de dag ter vrije besteding en kunt ervoor kiezen om te ontspannen bij uw accommodatie, maar u kunt ook iets gaan ondernemen. U kunt bijvoorbeeld het zwarte zandstrand van Reynisdrangar en het pittoreske dorp Vik bezoeken.

ijsland-sneeuw-en-huisjes
Dag2
Selfoss

Vandaag hebben we een bijzondere activiteit voor u gepland, u wordt in de ochtend verwacht bij het Bru Base camp wat op 1 uur rijden van het hotel ligt. Hier gaat u de reis mooi beginnen met een sneeuwscooter tour. U krijgt allemaal een eigen sneeuwscooter. U krijgt eerst instructies en de juiste kledij alvorens u de berg op gebracht wordt. Bovenop de berg staan de sneeuwscooters klaar en maakt u een prachtige tocht van ongeveer 1 uur. Als het helder weer is, heeft u spectaculair uitzicht over de kust. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding.

Dag3
Selfoss

Ook vandaag staat er weer een gave activiteit op het programma. U wordt na het ontbijt bij het Arcanum Base camp verwacht wat op 1,5 uur van het hotel ligt. Vanuit hier gaat u een schitterende tocht maken door verschillende landschappen. U heeft allen uw eigen ATV en crost door rivieren, open vlakten en uiteindelijk het bekende black beach.

Dag4
Selfoss, Golden Circle

Vandaag kunt u op eigen gelegenheid de Golden Circle gaan verkennen. U vertrekt op tijd en rijdt in ongeveer 1 uur naar Geysir, hier kunt u de beroemde geiser Strokkur van IJsland van dichtbij zien. Een klein stukje verderop vindt u de Gullfoss waterval, één van de grootste en krachtigste van IJsland. Na uw bezoek hier rijdt u in ongeveer 1 uur door naar het Thingvellir National Park. Vervolgens rijdt u weer terug naar Selfoss voor de overnachting.

Dag5
Selfoss, Reykjavik, vlucht naar huis
inleveren huurauto

Vandaag is uw laatste dag in IJsland en u kunt deze nog ten volste benutten. Zo kunt u nog een bezoek brengen aan Reykjavik of wellicht gaat u nog even heerlijk ontspannen in een heetwaterbron. Later op de dag rijdt u terug naar de luchthaven en vliegt u weer terug naar huis. U bent ongetwijfeld een hoop mooie verhalen en avonturen rijker!

Een impressie waar u gaat overnachten

Deze accommodaties zijn door onze reisspecialisten bezocht en geven een indruk waar u tijdens deze reis zult verblijven. Omdat wij 100% maatwerk kunnen leveren, is het altijd mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen!

Uitbreidingen

Deze uitbreidingen kunnen later worden geselecteerd.

Lotte Slungers
Bel, mail of app met Lotte

De expert voor reizen in IJsland.

Details & prijzen
Winteravontuur in IJsland
Vanaf 2.050 p.p.
5 dagen
IJsland
Ruimbagage
Meet & assist op luchthaven bij aankomst
Luchthaventransfers
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.