Jordanië

Betreed het betoverende Jordanië, waar eeuwenoude wonderen en natuurlijke pracht hand in hand gaan. Van de majestueuze roze stad Petra tot de uitgestrekte Wadi Rum-woestijn en de kalme Dode Zee, een reis naar Jordanië omarmt culturele rijkdom en adembenemende landschappen.

Vind uw ideale reis naar Jordanië

Reizen naar Jordanië

Een selectie van onze reizen

Ons reisaanbod naar Jordanië

Verrijk uw reiservaring in het mysterieuze Jordanië, waar geschiedenis, cultuur en natuur harmonieus samenkomen. Ontdek de betoverende schoonheid van Petra, de roze zandstenen stad die uit de rotsen is gehouwen, en verken het surrealistische landschap van de Wadi Rum-woestijn.

Verdiep u in de bruisende sfeer van Amman, een moderne stad doordrenkt van oude geschiedenis. Drijf moeiteloos op het zoute water van de Dode Zee en geniet van de unieke ervaring.

Laat u verwelkomen door de lokale bevolking en geniet van smakelijke gerechten en traditionele gastvrijheid. Van het Ajloun-kasteel tot culturele onderdompeling, Jordanië biedt een reis die niet alleen het oog verrukt, maar ook de ziel voedt. Ontdek de betekenisvolle ontmoetingen en historische schatten die dit land te bieden heeft.

Algemene informatie over
Jordanië
Tijdsverschil
+1 uur
Munteenheid
Jordaanse Dinar (JOD)
Hoofdstad
Amman
Vluchtduur
Circa 4,5 uur
Beste reistijd
maart t/m mei en september t/m november
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.