Singapore

Ontdek Singapore, waar traditie en moderniteit samenkomen in een levendige symfonie van cultuur en innovatie. Gelegen aan de kruising van het historische en het hedendaagse, nodigt deze bruisende stad u uit voor een onvergetelijke reis vol ontdekkingen.

singapore-stad-met-zon
singapore-marina-bay-gebouwen
Vind uw ideale reis naar Singapore

Reizen naar Singapore

Een selectie van onze reizen

Singapore Marina Bay Gebouwen Avond Lichten

Ons reisaanbod naar Singapore

Laat u leiden tijdens een rondreis door het bruisende Singapore, waar een mix van culturele diversiteit en futuristische uitstraling uw reis onvergetelijk maakt.

Ontdek de iconische skyline die de stad siert en bewonder de architectonische pracht van de futuristische wolkenkrabbers. Laat u verwennen door een culinaire ontdekkingsreis langs de diverse eetkraampjes in de straten, tot aan de verfijnde gerechten in gerenommeerde restaurants.

Beleef de unieke sfeer van de verschillende wijken, van de kleurrijke straten van Chinatown tot de levendige energie van Little India. Verken de groene oases te midden van de stedelijke pracht, zoals de betoverende Gardens by the Bay.

Of u nu houdt van winkelen, cultuur verkennen of genieten van de moderne stadservaring, ons reisaanbod naar Singapore biedt een perfecte balans. Laat u onderdompelen in de warme gastvrijheid en ontdek de verborgen parels van deze kosmopolitische stadstaat.

Algemene informatie over
Singapore
Tijdsverschil
Zomertijd +6 uur, Wintertijd +7 uur
Munteenheid
Singapore Dollar (SGD)
Vluchtduur
Circa 13 uur
Beste reistijd
februari t/m oktober
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.