Cambodja

Ontdek de verborgen schatten van Cambodja, een land doordrenkt van magie en mysterie. Betoverende Angkor Wat-tempels onthullen hun eeuwenoude geheimen terwijl u zich verdiept in de rijke geschiedenis. Proef de verfijnde keuken, ervaar de levendige markten en maak een betekenisvolle connectie met de lokale cultuur. Uw reis naar Cambodja belooft een onvergetelijk avontuur vol ontdekkingen.

Vind uw ideale reis naar Cambodja

Reizen naar Cambodja

Een selectie van onze reizen

Ons reisaanbod naar Cambodja

Betreed het magische Cambodja, waar oude tempels en ongerepte schoonheid samenkomen voor een betoverende reiservaring. Ontdek het adembenemende Angkor Wat-complex, een UNESCO-werelderfgoed dat u meeneemt naar vervlogen tijden en verloren beschavingen.

Verken de levendige steden zoals Phnom Penh, waar moderniteit naast rijke geschiedenis bestaat. Ervaar de warmte van de lokale bevolking, leer over hun cultuur en ambachten en proef de smaken van heerlijke Cambodjaanse gerechten.

Het prachtige landschap, van rijstvelden tot tropische stranden, biedt een overvloed aan mogelijkheden voor avontuur. Dompel uzelf onder in de ongerepte natuur van het platteland en ontdek de serene schoonheid van het Tonlé Sap-meer.

Laat Cambodja u betoveren met een reiservaring die uw zintuigen prikkelt, of u nu gefascineerd bent door geschiedenis, op zoek bent naar culturele onderdompeling of wilt genieten van prachtige landschappen.

Algemene informatie over
Cambodja
Tijdsverschil
+5 uur
Munteenheid
Cambodjaanse riel (KHR)
Vluchtduur
Circa 12 uur
Hoofdstad
Phnom Penh
Beste reistijd
november t/m april
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.