Rondreizen Colombia

Met een rondreis door Colombia zult u zich niet snel vervelen. Het land in Zuid-Amerika heeft veel te bieden, waar u zowel de regenwouden als de bergen kunt ontdekken. Van de sfeervolle steden tot aan de witte stranden, natuurliefhebbers zullen volop genieten in Colombia.

Gekleurde huizen in Cartagena, Colombia
Strand met palmboom in Mucura, Colombia
Vind uw ideale reis naar Rwanda

Rondreizen naar Colombia

Een selectie van onze rondreizen

Kust Isla Mucura in Colombia

Ons reisaanbod naar Colombia

Colombia wordt vaak als onveilig bestempeld. Ten onrechte, want er zijn namelijk genoeg delen in het land waar u veilig kan genieten van de natuur. Met ons reisaanbod heeft u genoeg mogelijkheden om Colombia te ontdekken, op maat gemaakt op basis van uw wensen.

De natuur is erg divers, van regenwouden tot aan de bergen. Zo kunt u de jungle ontdekken in de Amazonegebied, waar u de meest exotische dieren tegenkomt. Daarnaast kunt u in het westen het Andesgebergte verkennen, om te genieten van de mooiste uitzichten over de bergketen. Wilt u liever ontspannen? Dat kan natuurlijk ook! Zowel aan de Pacifische en Caribische kust kunt u relaxen op de witte stranden en azuurblauwe zeeën.

Kortom, er is genoeg te beleven in Colombia. De natuurliefhebbers zullen hier hun ogen uitkijken, met de brede diversiteit aan natuur. Laat u verrassen en geniet van de unieke plekken die Colombia te bieden heeft!

Algemene informatie over
Colombia
Tijdsverschil
Zomertijd -7 uur, Wintertijd -6 uur
Munteenheid
Colombiaanse Peso (COP)
Vluchtduur
Circa 14 uur
Hoofdstad
Bogota
Beste reistijd
december t/m maart en juli t/m september
Taal
Spaans
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.