Noord- & Zuidpool

Ontdek de bevroren pracht van de Noord- & Zuidpool, waar de grenzen van menselijke verkenning worden uitgedaagd door de ijzige landschappen. Betreed een wereld van ijsvlaktes, gletsjers en ongerepte witte landschappen, waar avonturiers worden uitgedaagd door de meest extreme omstandigheden op aarde. Maak u klaar om uzelf onder te dompelen in een reiservaring die u voor altijd zal bijblijven.

Gletsjer in Spitsbergen
Kayakken in Antarctica
Vind uw ideale reis naar de Noord- en Zuidpool

Bestemmingen op de Noord- & Zuidpool

IJsberg kloof in Antarctica

Ons reisaanbod aan Poolreizen

Verken de wildernis van de Noord- & Zuidpool, waar de extremen van de natuur een adembenemend spektakel vormen. Sta oog in oog met imposante gletsjers en bewonder de ongelooflijke diversiteit aan wilde dieren in Spitsbergen, van majestueuze ijsberen tot speelse zeehonden. Of betreed de wereld van ijzige stilte en verbazingwekkende landschappen van Antarctica. Hier glinsteren enorme ijsbergen in het zonlicht en verwelkomen nieuwsgierige pinguïns u op afgelegen kusten. Verlies uzelf in de afgelegen ijswereld, waar de natuur heerst.

Ontdek de verschillen in deze poolgebieden, waar de natuur krachtig is maar het leven kwetsbaar. Laat u verrassen door de natuur van deze afgelegen plekken, waar avontuur wacht voor degenen die durven. Een reis naar de Noord- en Zuidpool biedt een onvergetelijke ervaring vol adembenemende landschappen en wildernis.

Rondreizen naar de Noord- & Zuidpool

Een selectie van onze reizen

Algemene informatie over de
Noord- & Zuidpool
Tijdzones
9
Klimaat
IJsklimaat
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.