Spitsbergen

Verken het ongerepte wonder van Spitsbergen, een bevroren juweel gelegen in de noordelijke wateren. Betreed een wereld van surreële landschappen en unieke fauna, waar de wildernis haar meest afgelegen facetten onthult. Van avontuurlijke expedities per boot tot verkennende wandeltochten over het ijs, een reis naar Spitsbergen belooft een onvergetelijke ervaring vol natuurlijke wonderen en ontdekkingen.

Gletsjer in Spitsbergen
Vind uw ideale reis naar Antartica

Rondreizen naar Spitsbergen

Een selectie van onze reizen

IJsbeer achter ijsrotsen in Spitsbergen

Ons reisaanbod naar Spitsbergen

Verkenning van Spitsbergen biedt een unieke kans om de ruige pracht van één van ‘s werelds meest afgelegen eilanden te ervaren. Aan boord van speciale expeditievaartuigen doorkruist u ijzige wateren, omringd door torenhoge ijsbergen en adembenemende landschappen. Ontdek plekken zoals de Falklandeilanden en South Georgia, waar ongerepte natuur en wildernis zoals ijsberen, zeehonden en walvissen uw pad kruisen.

Met deskundige begeleiding biedt de reis mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten zoals kajakken en ijsbergwandelingen. Hoewel de uitdagingen van het barre klimaat niet te onderschatten zijn, is de beloning een levenslange ervaring. Uw reis naar Spitsbergen belooft een epische ontdekking van de natuur in haar meest woeste en pure vorm.

Algemene informatie over
Spitsbergen
Tijdsverschil
geen
Land
Noorwegen
Klimaat
IJsklimaat
Beste reistijd
juni t/m september
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.