Het Midden-Oosten

Verken de betoverende mystiek van het Midden-Oosten, waar oude geschiedenis en moderne pracht samenkomen. Ontdek eeuwenoude monumenten, levendige markten en gastvrije culturen die een onvergetelijke reiservaring creëren in deze fascinerende regio.

emiraten-abu-dhabi-sheikh-zayed-moskee
Piramide in Egypte
Vind uw ideale reis naar het Midden-Oosten

Bestemmingen in het Midden-Oosten

footer-jordanie-petra

Ons reisaanbod in het Midden-Oosten

Verken de betoverende mystiek van het Midden-Oosten, een land van contrasten en culturele schatten. Bezoek de oude monumenten zoals de majestueuze piramides van Egypte, de historische stad Petra in Jordanië en de indrukwekkende architectuur van de Verenigde Arabische Emiraten.

Wandel door levendige markten, zoals de bazaars van Istanbul en de souks van Marrakech, waar kleuren, geuren en geluiden uw zintuigen prikkelen. Proef de heerlijke culinaire diversiteit van het Midden-Oosten, van kruidige gerechten tot zoete lekkernijen.

Ontdek de gastvrije culturen van deze regio, waar traditie en moderniteit naast elkaar bestaan. Laat u verwonderen door de prachtige woestijnlandschappen, ontspan aan de kusten van de Rode Zee en de Perzische Golf, en maak kennis met de warmte en vriendelijkheid van de lokale bevolking. Een reis naar het Midden-Oosten belooft een onvergetelijk avontuur vol historische rijkdom en culturele verrijking

Reizen naar het Midden-Oosten

Een selectie van onze reizen

Algemene informatie over het
Midden-Oosten
Aantal landen
15
Talen
Arabisch (inclusief de dialecten), Perzisch en Turks
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.