Volledig verzorgd Abu Dhabi

Abu Dhabi is de ideale bestemming voor een luxe break. Ervaar het Emiraat in stijl en geniet van de zon, die hier het hele jaar door schijnt.
Vanaf 1.695 p.p.
5 dagen
Verenigde Arabische Emiraten
Offerte aanvragen
Volledig verzorgd Abu Dhabi
Volledig verzorgd Abu Dhabi
emiraten-abu-dhabi-sheikh-zayed-moskeeemiraten-abu-dhabi-sheikh-zayed-moskee
Sheikh Zayed Moskee
De Sheikh Zayed Moskee in Abu Dhabi is een van 's werelds grootste moskeeën en een architectonisch kunstwerk op zich. De bouw van het gebedshuis heeft meer dan 12 jaar in beslag genomen en staat bekend als de 'Witte Parel van de Golf'. De moskee heeft prachtige muren met bloemenpatronen, vergulde kroonluchters en het grootste handgeknoopte tapijt ter wereld.
emiraten-abu-dhabi-sheik-zayed-moskee-avondemiraten-abu-dhabi-sheik-zayed-moskee-avond
Kunst in Abu Dhabi
Het zustermuseum van het bekende Louvre in Parijs staat in Abu Dhabi. Na een lange bouwperiode opende dit museum eind 2017 eindelijk haar deuren. Het indrukwekkende complex is een kunstwerk op zich, maar ook de collectie in het museum doet niet onder voor de buitenkant.
Yas Marina Circuit Abu Dhabi
Dit racecircuit is het duurste circuit ooit gebouwd en opende in 2009. Sindsdien wordt hier elk jaar de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi gehouden. Er is genoeg te beleven op en rondom het circuit. Zo is het mogelijk om zelf op het circuit te racen in diverse sportwagens en kan je een tour maken waarin je alles krijgt te weten over het circuit en de races die er gehouden worden.
Het presidentiële paleis
Verken de majestueuze gangen van het Qasr Al Watan paleis en dompel uzelf onder in het rijke erfgoed van de Emiraten. Nadat het presidentiële paleis lange tijd gesloten was voor publiek opende het in maart 2019 zijn deuren.
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Abu Dhabi (Verenigde Arabische Emiraten)
inclusief meet & assist en luchthaven transfer

Vandaag vliegt u naar de Verenigde Arabische Emiraten. Bij aankomst staat onze lokale medewerker u op te wachten en brengt u naar uw accommodatie voor de eerste overnachting. Na het inchecken gaat uw avontuur beginnen. Er staat een korte city tour voor u gepland om de stad alvast te leren kennen. U bezoekt het gigantische werkpaleis van Sjeikh Qasr Al Watan en heeft een lunch in het bekende Emirates Palace. Hierna wordt u terug naar het hotel gebracht om te relaxen.

emiraten-abu-dhabi-moskee
Dag2
Abu Dhabi

U wordt bij het hotel opgehaald en gaat de woestijn in, ver buiten Abu Dhabi. U stapt in een 4WD jeep en crost langs de zandduinen over de uitgestrekte vlaktes van de woestijn. Een onvergetelijke, maar vooral spannende ervaring. Ook is er de mogelijkheid om te sandboarden, quad te rijden of op een fatbike te gaan. Deze woestijnsafari eindigt in het woestijnkamp waar u een barbecue heeft. Vervolgens wordt u terug naar het hotel gebracht.

emiraten-dubai-woestijnsafari
Dag3
Abu Dhabi

Vandaag gaat u na het ontbijt naar het Louvre. Na het bezoek aan dit museum heeft u de keuze om naar Saadiyat Beachclub te gaan. In de avond kunt u de Sjeikh Zayed Mosque bezoeken, deze is prachtig met de zonsondergang.

Dag4
Abu Dhabi

Vandaag kunt u eventueel naar Yas Island gaan. Hier kunt u het Yas Marina Circuit bezoeken of een van de bekende parken: Ferrari World Abu Dhabi, Yas Waterworld en Warner Bros World.

Dag5
Abu Dhabi, vlucht naar huis
inclusief luchthaven transfer

Vandaag komt uw reis tot een einde. Afhankelijk van uw vluchtkeuze heeft u nog wat tijd ter vrije besteding. U wordt bij uw accommodatie opgehaald en per privé transfer naar de luchthaven gebracht.

emiraten-abu-dhabi-sheikh-zayed-moskee
Lara Lanslots
Bel, mail of app met Lara

De expert voor reizen in de Verenigde Arabische Emiraten.

Details & prijzen
Volledig verzorgd Abu Dhabi
Vanaf 1.695 p.p.
5 dagen
Verenigde Arabische Emiraten
Ruimbagage
Meet & assist op luchthaven bij aankomst
Luchthaventransfers
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.