Mozambique

Ontdek het tropische paradijs van Mozambique, waar de blauwe zee met witte stranden en avontuur om elke hoek ligt. Laat u meenemen door de levendige cultuur, prachtige natuur en gastvrije sfeer die dit Oost-Afrikaanse juweeltje zo bijzonder maken.

Mozambique Strand Boot Natuur Bomen Zee
Mozambique Zee Zon Bootje Op Het Water
Vind uw ideale reis naar Mozambique

Reizen naar Mozambique

Een selectie van onze reizen

Mozambique Giraf Hoofd

Ons reisaanbod naar Mozambique

Betreed de prachtige wereld van Mozambique met ons reisaanbod dat een reis belooft vol avontuur, ontspanning en culturele verrijking. De reizen nemen u mee naar de prachtige kustlijn, waar azuurblauwe wateren en parelwitte stranden samenkomen.

Duik in de onderwaterpracht van de Indische Oceaan tijdens de duikavonturen in de Bazaruto-archipel of ontspan op ongerepte stranden omringd door de rust van de Quirimbas-eilanden. Mozambique staat bekend om zijn gastvrije bevolking, en het biedt de kans om lokale culturen te omarmen, culinaire hoogstandjes te ontdekken en te genieten van de warmte van dit Oost-Afrikaanse paradijs.

Voor de avonturiers onder ons bieden de safari’s in de nationale parken een unieke mogelijkheid om de overvloedige natuur en wilde dieren van Mozambique te verkennen. Of u nu kiest voor een ontspannen strandvakantie, culturele ontdekkingen of avontuurlijke safari’s, Mozambique voldoet aan al uw eisen.

Algemene informatie over
Mozambique
Tijdsverschil
Zomertijd 0 uur, Wintertijd +1 uur
Munteenheid
Mozambikaanse metical (MZN)
Vluchtduur
Circa 17 uur
Hoofdstad
Maputo
Beste reistijd
mei t/m oktober
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.