Rondreizen Israël

Ontdek de schoonheid van Israël tijdens een unieke rondreis door het land, waar eeuwenoude geschiedenis en moderne cultuur harmonieus samenkomen. Verken Jeruzalem, ervaar de genezende krachten van de Dode Zee en dompel uzelf onder in bruisende steden zoals Tel Aviv. Een reis naar Israël belooft een betekenisvol avontuur door tijd en religieuze schatten.

Vind uw ideale reis naar Israël

Rondreizen naar Israël

Een selectie van onze rondreizen

Ons reisaanbod naar Israël

Verken de unieke pracht van Israël, een land doordrenkt van spiritualiteit en historische betekenis. Wandel door de straten van Jeruzalem, waar heilige plaatsen zoals de Klaagmuur en de Heilige Grafkerk een diepe religieuze connectie oproepen. Ontspan in de Dode Zee, waar het hoge zoutgehalte een unieke drijfervaring biedt.

Verken de steden Tel Aviv en Haifa, waar moderne cultuur en technologie bloeien. Geniet van de mediterrane keuken, bezoek kunstgalerijen en wandel langs stranden.

Israël’s diversiteit wordt weerspiegeld in de Negev-woestijn, de groene heuvels van Galilea en de straten van Jaffa. Of u nu geïnteresseerd bent in religieuze ontdekkingen, historische erfenis of hedendaagse ervaringen, een reis naar Israël zorgt voor een verrijkende ervaring.

Algemene informatie over
Israël
Tijdsverschil
+1 uur
Munteenheid
Israëlische shekel (ILS)
Hoofdstad
Jeruzalem
Vluchtduur
Circa 4,5 uur
Beste reistijd
maart t/m mei en september t/m oktober
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.