Israël

Verken de unieke pracht van Israël, waar eeuwenoude geschiedenis en moderne cultuur naast elkaar bestaan. Ontdek heilige sites in Jeruzalem, ontspan aan de betoverende Dode Zee en verken de bruisende steden. Een reis naar Israël biedt een betekenisvol avontuur dat u meeneemt door tijd en religieuze schatten.

Vind uw ideale reis naar Israël

Reizen naar Israël

Een selectie van onze reizen

Ons reisaanbod naar Israël

Verken de unieke pracht van Israël, een land doordrenkt van spiritualiteit en historische betekenis. Wandel door de kronkelende straten van Jeruzalem, waar heilige plaatsen zoals de Klaagmuur en de Heilige Grafkerk een diepe religieuze connectie oproepen. Ontspan in de drijvende wateren van de Dode Zee, waar het hoge zoutgehalte een unieke drijfervaring biedt.

Verken de bruisende steden Tel Aviv en Haifa, waar moderne cultuur en technologie bloeien. Geniet van de mediterrane keuken, bezoek kunstgalerijen en wandel langs zonnige stranden.

Israël’s diversiteit wordt weerspiegeld in de Negev-woestijn, de groene heuvels van Galilea en de levendige straten van Jaffa. Of u nu geïnteresseerd bent in religieuze ontdekkingen, historische erfenis of hedendaagse ervaringen, een reis naar Israël zorgt voor een verrijkende ervaring die uw innerlijke zal inspireren.

Algemene informatie over
Israël
Tijdsverschil
+1 uur
Munteenheid
Israëlische shekel (ILS)
Hoofdstad
Jeruzalem
Vluchtduur
Circa 4,5 uur
Beste reistijd
maart t/m mei en september t/m oktober
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.