Costa Rica

Duik in een wereld vol kleurrijke markten, culinaire verrassingen en eeuwenoude tradities die samenkomen. Of u nu opzoek bent naar avontuurlijke outdoor-activiteiten, de rust van afgelegen stranden of de onderdompeling in een rijke cultuur, Costa Rica heeft voor ieder iets te bieden.

manuel-antonio-strand2
Toekan Costa Rica Links
Vind uw ideale reis naar Costa Rica

Reizen naar Costa Rica

Een selectie van onze reizen

Vulkaan Costa Rica Arenal Rook

Ons reisaanbod naar Costa Rica

Een van de meest opvallendste natuurverschijnselen in Costa Rica in de Arenal vulkaan. De kegelvormige Arenal is de jongste en actiefste vulkaan van het land. Dwaal ook door de regenwouden van Tortuguero, waar schildpadden hun eieren leggen op afgelegen stranden. Proef de smaken van de lokale keuken terwijl u door de bruisende markten van San Jose struint.

Kom helemaal tot rust op exotische stranden van Manuel Antonio. Deze stranden nodigen u uit tot ontspanning en avontuurlijke activiteiten, zoals surfen en snorkelen. Maak kennis met de gastvrijheid van de lokale bevolking en dompel uzelf onder in hun culturele tradities terwijl u door de sfeervolle dorpjes dwaalt.

Of u nu houdt van avontuurlijke jungletochten, het spotten van wilde dieren, het verkennen van historische schatten of relaxen op een van de stranden, Costa Rica biedt voor ieder wat wils. Bent u klaar voor onvergetelijk avontuur in het ‘Land van de Pure Vida’?

Algemene informatie over
Costa Rica
Tijdsverschil
-8 uur
Munteenheid
Costa Ricaanse colon
Vluchtduur
Circa 12 uur
Hoofdstad
San José
Beste reistijd
december t/m april
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.