Bezienswaardigheden Costa Rica

Walvis bij Costa Rica

Wat moet u gezien hebben in Costa Rica?

Costa Rica, een schatkist van adembenemende bezienswaardigheden, nodigt u uit voor een ontdekkingsreis door een wonderland van natuurlijke pracht en avontuurlijke geneugten. Lees verder en ontdek de mooiste bezienswaardigheden die u zeker niet mag missen!

Kaaiman in Tortuguero

Een natuurrijke Tortuguero

In Tortuguero is één van de bekendste natuurparken van Costa Rica. Verken de kronkelende waterwegen en ontdek exotische vogels, nieuwsgierige apen en glinsterende kaaimannen die de veelzijdige jungle omarmen. Tortuguero is een betoverende bestemming waar de wildernis van Costa Rica op haar mooist wordt onthuld.

Vrouw op een zipline door Monteverde in Costa Rica

Het nevelwoud Monteverde

In het betoverende Monteverde ontdek je een wereld van ongekende biodiversiteit, waar mysterieuze nevelwouden een thuis bieden aan zeldzame flora en fauna. Verken avontuurlijke ziplines hoog boven de boomtoppen en word één met de natuur tijdens wandelingen langs kronkelende paden. Laat je fascineren door de zwevende orchideeëntuinen en sta oog in oog met kleurrijke vogels in deze sprookjesachtige omgeving die de verbeelding prikkelt.

Reisgids Costa Rica

De omgeving van Arenal Volcano

Arenal Volcano is een spektakel van moeder natuur, waar de indrukwekkende vulkaan de lucht domineert. Verken de omliggende regenwouden, ontdek de verborgen watervallen en ontspan in de therapeutische warmwaterbronnen met uitzicht op deze machtige vulkaan.

costa-rica-hoogtepunt-manuel-antonio-van-boven-vorm

De witte stranden van Manuel Antonio

In Manuel Antonio ontvouwt zich een paradijselijke mix van azuurblauwe wateren en prachtige regenwouden. Verken het nationale park en komt tot rust aan de witte stranden met kristalblauwe zee, terwijl je wordt omringd door nieuwsgierige apen, exotische vogels en luiaards.

Onze reizen naar Costa Rica

Toucan Costa Rica Op Een Tak
Kas Leermakers
Bel, mail of app met Kas

De expert voor reizen in Costa Rica.