Rondreizen Tanzania

Ontdek de diverse landschappen tijdens een rondreis door Tanzania. Spot de wilde dieren tijdens een safari in de Serengeti en bewonder de natuurlijke wereld van de Ngorongoro-krater, een UNESCO Werelderfgoed. Sluit uw reis af op de stranden van Zanzibar. Tanzania biedt onvergetelijke reizen voor natuurliefhebbers en avonturiers.

Tanzania serengeti park giraffen
Tanzania boot mensen zonsondergang Zanzibar
Vind uw ideale reis naar Tanzania

Rondreizen naar Tanzania

Een selectie van onze rondreizen

Tanzania kilimanjaro berg zebra

Ons reisaanbod naar Tanzania

Verken Tanzania, een ongerept juweel van Afrika waar avontuur en verwondering samenkomen. Onze rondreizen bieden opwindende safari’s in de Serengeti, beroemd om de jaarlijkse Great Migration van miljoenen wilde dieren. Verken ook de Ngorongoro-krater, een UNESCO-werelderfgoed en natuurlijk amfitheater waar een buitengewone verscheidenheid aan dieren leeft.

Tanzania’s wildernis biedt unieke observatiekansen van leeuwen tot giraffen, met begeleiding van ervaren gidsen. Duik dieper in de cultuur door interactie met inheemse stammen zoals de Maasai, en leer over hun eeuwenoude tradities en levenswijzen.

Sluit uw reis af op Zanzibar, een tropisch paradijs met prachtige stranden, turquoise wateren en de historische Stone Town. Ontspan op de stranden, verken de onderwaterwereld tijdens het duiken of maak een wandeling door de smalle straatjes gevuld met de geur van specerijen.

Ons reisaanbod naar Tanzania biedt een unieke mix van natuurlijke wonderen en culturele ontdekkingen. Wilt u meer weten over Tanzania? Bekijk dan de reisgids.

Algemene informatie over
Tanzania
Tijdsverschil
Zomertijd +1 uur, Wintertijd +2 uur
Munteenheid
Tanzaniaanse Shilling (TZS)
Hoofdstad
Dodoma
Vluchtduur
Circa 9 uur
Beste reistijd
juni t/m oktober en december t/m maart
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.