Tanzania

Verken Tanzania’s adembenemende diversiteit tijdens een onvergetelijke reis. Ga op safari in de uitgestrekte Serengeti en ontdek de magie van de Ngorongoro-krater. Sluit af met de serene betovering van Zanzibar’s stranden en turquoise wateren, een perfecte afsluiting van een onvergetelijke avontuurlijke reis.

Vind uw ideale reis naar Tanzania

Reizen naar Tanzania

Een selectie van onze reizen

Ons reisaanbod naar Tanzania

Betreed het ongerepte Afrikaanse juweel, Tanzania, waar avontuur en wonderen hand in hand gaan. Verheug u op spannende safari’s in de legendarische Serengeti, waar de aangrijpende Great Migration plaatsvindt. Sta versteld van de biodiversiteit in de Ngorongoro-krater, een natuurlijk amfitheater van wilde dieren.

Van majestueuze leeuwen tot gracieuze giraffen, Tanzania’s wildernis biedt unieke observatiekansen met ervaren gidsen. Laat u onderdompelen in de cultuur van inheemse stammen zoals de Maasai en ervaar hun tradities uit de eerste hand.

Sluit uw avontuur af op Zanzibar, een exotisch eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden, turquoise wateren en historische Stone Town. Hier kunt u ontspannen, duiken tussen kleurrijke koraalriffen of de geuren van exotische specerijen opsnuiven.

Tanzania belooft u een reis van ongeëvenaarde schoonheid en opwinding, waarbij natuurlijke wonderen en culturele ontdekkingen elkaar ontmoeten voor een ervaring die een leven lang meegaat.

Algemene informatie over
Tanzania
Tijdsverschil
+1 uur
Munteenheid
Tanzaniaanse Shilling (TZS)
Hoofdstad
Dodoma
Vluchtduur
Circa 8,5 uur
Beste reistijd
juni t/m oktober en december t/m maart
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.