Rondreizen Noorwegen

Ontdek Noorwegen’s UNESCO-lijst fjorden, zoals de adembenemende Geirangerfjord, tijdens een rondreis door het land. Met meer dan 1000 fjorden biedt Noorwegen een unieke reiservaring. Verken historische steden zoals Bergen, met zijn Bryggen Werelderfgoed, en Oslo, bekend om zijn moderne architectuur, tijdens onvergetelijke reizen door Noorwegen.

tromso-orka-schemering
Vind uw ideale reis naar Noorwegen

Rondreizen naar Noorwegen

Een selectie van onze rondreizen

Ons reisaanbod naar Noorwegen

Betreed het prachtige Noorwegen, een land doordrenkt van natuurlijke schoonheid en Scandinavische charme. Unieke fjorden doorkruisen het landschap en vormen een spectaculair decor voor avontuurlijke ontdekkingen. Bewonder het schilderachtige noorderlicht en ontdek levendige steden zoals Bergen en Trondheim, waar oude geschiedenis en moderne cultuur samenkomen.

Tijdens de zomermaanden brengt het Middernachtzonfenomeen een unieke ervaring, terwijl de winters skiën en huskytochten bieden. Ontdek de historische UNESCO-werelderfgoedlocaties zoals de Bryggen-werf in Bergen en de staafkerken van Urnes. Een reis naar Noorwegen belooft avontuur, adembenemende vergezichten en een diepe verbinding met de natuur.

Algemene informatie over
Noorwegen
Munteenheid
Noorse Kroon (NOK)
Klimaat
Vochtig sneeuwklimaat
Beste reistijd
mei t/m augustus
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.