Noorwegen

Verken het adembenemende Noorwegen, waar majestueuze fjorden, betoverende noorderlichten en een rijke cultuur samenkomen. Van de diepe fjorden van Geiranger tot de bruisende stad Oslo, biedt een reis naar Noorwegen een onvergetelijke ontdekkingsreis door de natuurlijke pracht en moderne elegantie van het land.

tromso-orka-schemering
Vind uw ideale reis naar Noorwegen

Reizen naar Noorwegen

Een selectie van onze reizen

Betreed het wonderlijke Noorwegen, een land doordrenkt van natuurlijke schoonheid en Scandinavische charme. Majestueuze fjorden doorkruisen het landschap en vormen een spectaculair decor voor avontuurlijke ontdekkingen. Bewonder het schilderachtige noorderlicht en ontdek levendige steden zoals Bergen en Trondheim, waar oude geschiedenis en moderne cultuur samenkomen.

Tijdens de zomermaanden brengt het Middernachtzonfenomeen een unieke ervaring, terwijl de winters skiën en huskytochten bieden. Ontdek historische UNESCO-werelderfgoedlocaties zoals de Bryggen-werf in Bergen en de staafkerken van Urnes. Een reis naar Noorwegen belooft avontuur, adembenemende vergezichten en een diepe verbinding met de natuur.

Algemene informatie over
Noorwegen
Munteenheid
Noorse Kroon (NOK)
Klimaat
Vochtig sneeuwklimaat
Beste reistijd
mei t/m augustus
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.