Italië

Ontdek de tijdloze charme van Italië, waar eeuwenoude geschiedenis, kunst en culinaire pracht samenkomen. Van de schilderachtige heuvels van Toscane tot de betoverende kust van Amalfi, biedt een reis naar Italië een onvergetelijke reis door de culturele schatten en adembenemende landschappen van het land.

Vind uw ideale reis naar Italië

Reizen naar Italië

Een selectie van onze reizen

Amalfi-kust-positano-uitzicht-huizen-boten-water-bergen

Betreed de betoverende wereld van Italië, waar elke hoek een meesterwerk lijkt te zijn. Van het schilderachtige platteland van Toscane met zijn glooiende wijngaarden en middeleeuwse dorpen tot de adembenemende kust van Amalfi met zijn klifdorpen en azuurblauwe wateren, biedt Italië een schat aan onvergetelijke ervaringen.

Verken de historische grandeur van steden zoals Florence, waar kunst en architectuur in overvloed aanwezig zijn, en geniet van de levendige sfeer van steden zoals Napels. Culinaire tentjes wachten op elke hoek – van verse pasta in Napels tot verse zeevruchten in Sicilië. Italië’s warme gastvrijheid en culturele diversiteit zorgen ervoor dat elke reiziger wordt ondergedompeld in een unieke en onvergetelijke reiservaring.

Algemene informatie over
Italië
Hoofdstad
Rome
Munteenheid
Euro
Vluchtduur
Circa 2,5 uur
Beste reistijd
mei t/m augustus
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.