Bhutan

Betreed het mystieke Bhutan, waar eeuwenoude tradities versmelten met adembenemende landschappen. Ontdek de betoverende schatten van het ‘Land van de Donderende Draak’, van levendige festivals tot serene kloosters. Een reis naar Bhutan biedt een unieke ervaring doordrenkt met cultuur en ongerepte natuurlijke schoonheid.

paro-klooster-in-de-bergen
Vind uw ideale reis naar Bhutan

Reizen naar Bhutan

Een selectie van onze reizen

Ons reisaanbod naar Bhutan

Reizen naar Bhutan is een reis naar de diepten van cultuur en natuur. Dit betoverende land verwelkomt u met kleurrijke festivals die een glimp bieden van eeuwenoude tradities. Verken kloosters die boven majestueuze bergachtige landschappen uittorenen en voel de rust van het dagelijkse leven. Bhutan’s inzet voor behoud en duurzaamheid blijkt uit het feit dat het ‘Bruto Nationaal Geluk’ belangrijker wordt geacht dan het bruto binnenlands product.

Als toerist in Bhutan kunt u deelnemen aan bergwandelingen, meditatiesessies en meeslepende lokale ervaringen. Het beperkte toerisme draagt bij aan het behoud van de authentieke charme van het land. Een reis naar Bhutan biedt niet alleen een unieke culturele en spirituele ervaring, maar ook een glimp van een wereld die bewust en in harmonie met de natuur leeft.

Algemene informatie over
Bhutan
Tijdsverschil
+4 uur
Munteenheid
Bhutanese Ngultrum (BTN)
Hoofdstad
Thimphu
Taal
Dzongkha
Vluchtduur
Circa 12 uur inclusief overstap
Beste reistijd
maart t/m mei en september t/m november
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.