Verenigde Staten

De Verenigde Staten, een land met iconische steden en adembenemende landschappen. Stap in een wereld vol diverse culturen, culinaire genot en historische bezienswaardigheden. Van bruisende steden als New York City en Los Angeles tot de uitgestrekte, ongerepte wildernis van nationale parken.

footer-vs-westkust
miami-strand-en-stad
Vind uw ideale reis naar de Verenigde Staten

Reizen naar Verenigde Staten

Een selectie van onze reizen

Yosemite Bergen Veel Bomen Ervoor

Ons reisaanbod naar Verenigde Staten

Laat u meevoeren door de natuurlijke wonderen, zoals de prachtige nationale parken, waar kristalheldere meren en majestueuze bergen uitnodigen tot avontuur en ontspanning. De Verenigde Staten herbergt enkele van ‘s werelds meest iconische steden, waaronder New York City, met zijn beroemde skyline en bezienswaardigheden zoals het Vrijheidsbeeld en Times Square. Ervaar ook de charme van San Francisco met de Golden Gate Bridge.

Daarnaast biedt dit land een overvloed aan natuurlijke schoonheid. Van de Grand Canyon in Arizona tot de geothermische wonderen van Yellowstone National Park in Wyoming. Verken de serene bossen van de Great Smoky Mountains in Tennessee en North Carolina, of geniet van de spectaculaire kustlijn van Californië langs de Pacific Coast Highway.

Maak kennis met de lokale bevolking en hun rijke culturele tradities, terwijl u door de kleurrijke buurten en historische plaatsen wandelt. Proef de culinaire diversiteit van de Verenigde Staten, van sappige hamburgers in New York tot authentieke Tex-Mex in Texas en gastronomische hoogstandjes in steden als Chicago en New Orleans.

Of u nu verlangt naar luxe resorts, ongerepte natuur, fascinerende geschiedenis of het bruisende stadsleven, de Verenigde Staten belooft een onvergetelijk avontuur te worden.

Algemene informatie over
Verenigde Staten
Aantal staten
50 staten
Munteenheid
Amerikaanse dollar
Hoofdstad
Washington D.C.
Vluchtduur
Circa 8 uur (Oostkust), circa 11 uur (Westkust)
Beste reistijd
hele jaar door
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.