Ultieme Citytrip New York

New York is trendy, vol energie, een mengeling van culturen en altijd in beweging. Geen stad ter wereld is hiermee vergelijkbaar. Proef de sfeer en geniet van de lifestyle!
Vanaf 3.250 p.p.
8 dagen
Verenigde Staten
Offerte aanvragen
Ultieme Citytrip New York
Ultieme Citytrip New York
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar New York (Verenigde Staten)
inclusief prive transfer

Vandaag start uw reis naar de Verenigde Staten met een vlucht naar New York. U vliegt middels een rechtstreekse vlucht naar 'the city that never sleeps'. Bij aankomst wordt u verwelkomd op de luchthaven door onze vertegenwoordiger en middels een privé transfer naar de accommodatie gebracht. U heeft de rest van de dag ter vrije besteding, zodat u de eerste indrukken op u in kunt laten werken en uit kunt rusten van uw vliegreis. U krijgt een New York C-All City Pass mee van ons, waarmee u toegang heeft tot vele attracties in de stad.

Time Square in New York
Dag2
New York

Een nieuwe dag in New York breekt aan en we adviseren u om de stad eens goed te gaan ontdekken. Een goede en leuke manier om dit te doen is middels een fietstour. New York is een fietsvriendelijke stad en op deze manier kunt u op een interactieve manier en onder begeleiding van een gids de stad leren kennen, zodat u een beter inzicht heeft van de mogelijkheden voor de verdere citytrip. Er zijn verschillende opties. We kunnen een fietstour langs de hoogtepunten van de stad voor u organiseren, waarbij u langs de Hudson rivier rijdt, Times Square, Littly Italy, Chinatown en Wall Street bezoekt. Een fietstour door Central Park is ook een optie. Vergis u niet, dit park is 3,5 vierkante kilometer groot en kent verschillende leuke stops zoals bekende filmlocaties. het tempo ligt tijdens deze tours laag, maar voor degene die het nog een tandje rustiger aan willen doen, is een e-bike tour ook een optie.

Dag3
New York

Vandaag kunnen jullie op eigen gelegenheid de stad ontdekken. We kunnen voor jullie een boottocht boeken op de Hudson. Daarbij kunt u op een ontspannende manier alle hoogtepunten van de stad vanaf het water bekijken. U heeft de keuze uit verschillende tour opties. Na of voordat u de boottocht maakt kunt u ook een mooie wandeling maken van de haven via Wall Street naar de Brooklyn Bridge. Daar kunt u een bezoek brengen aan stadsdeel Dumbo, een van de hippere delen van New York. DUMBO is eigenlijk een afkorting voor Downtown Under the Manhattan Bridge Overpass, wat het stuk tussen de Brooklyn en Manhattan Bridge aanduidt. Bent u hier in de avond, dan raden we aan een hapje te gaan eten bij een lokale food market. U kunt hier kiezen uit verschillende restaurants en café's en eten op het rooftop terras met uitzicht op de Brooklyn Bridge.

Dag4
New York

Vandaag weer een vrije dag in de stad. U kunt vandaag iets op eigen gelegenheid ondernemen, zoals een bezoek aan het High Line Park. Dit is een lang uitgestrekt park op een verhoogde treinrails midden in Manhattan. Het park loopt van Meatpacking District tot Hudson Yards en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Tijdens een wandeling door het park heeft u een geweldig uitzicht op Manhattan en de Hudson River en is een aangename afwisseling met de drukte van de straten in Manhattan.

Dag5
New York

Weer een nieuwe dag in de drukke stad. Vandaag kunt u een bezoek brengen aan Het 9/11 Memorial Museum, Top of the Rock Viewpoint voor een mooi uitzicht over de stad of het American Museum of Natural History te bezoeken. Een echte aanrader is het bezoeken van een sportwedstrijd in New York. De ijshockeyclub Rangers en basketbalclub Knicks bevinden zich op Manhattan. Andere teams en de baseball clubs de Yankees en de Mets bevinden zich op korte afstand. We kijken graag met u mee of er een wedstrijd bezoeken mogelijk is tijdens uw verblijf in de stad.

Dag6
New York

Uw laatste dag in New York breekt aan en kunt deze met een hoogtepunt afsluiten. U kunt deze dag beginnen met een ontbijt in een Amerikaanse diner, waar toekomstige Broadway artiesten een bijbaan hebben in de bediening en er daarom wordt opgetreden tijdens het uitserveren van het eten en drinken. Het brengt een uitbundige dramatische ervaring. Daarna kunt u nog een bezoek brengen aan 9/11 Memorial & Museum en/of Guggenheim. Ook een bezoek aan het echte Broadway is een optie en om uw verblijf in stijl af te sluiten. adviseren we nog om New York vanuit de lucht te bekijken in een helikopter. Zo ziet u alle plekken die u deze trip heeft bezocht nog een keer, maar dan vanuit vogelperspectief.

Dag7
New York, vlucht naar huis

Helaas komt uw bezoek aan New York vandaag tot een einde. U wordt per privétransfer terug naar de luchthaven gebracht en daar stapt u in het vliegtuig terug naar huis. U kunt terugkijken op een bijzondere reis en bent weer een onvergetelijke reiservaring rijker!

Dag8
Terugvlucht, aankomst thuis

Vanwege het tijdsverschil en de duur van uw vlucht, komt u in de loop van vandaag weer thuis met een koffer vol onvergetelijke reiservaringen.

Kas Leermakers
Bel, mail of app met Kas

De expert voor reizen in Verenigde Staten.

Details & prijzen
Ultieme Citytrip New York
Vanaf 3.250 p.p.
8 dagen
Verenigde Staten
Ruimbagage
Meet & assist op luchthaven bij aankomst
Luchthaventransfers
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.