Rondreizen Botswana

Als u graag wilde dieren wilt spotten, dan zit u hier goed, want Botswana staat bekend om zijn grote diversiteit aan dieren. Ga op safari en spot de Big Five, en bewonder de grote populatie olifanten die het land rijk is. Van het Chobe National Park tot aan de Okavangodelta, er valt genoeg te beleven en te zien in Botswana.

Zebra's op de savanne in Botswana
Okavango Rivier in Botswana
Vind uw ideale reis naar Rwanda

Rondreizen naar Botswana

Een selectie van onze rondreizen

Cheeta in boom, Botswana

Ons reisaanbod naar Botswana

Ons reisaanbod naar Botswana biedt volop mogelijkheden om dit land in Afrika te ontdekken. Het land is een schat voor natuurliefhebbers, want nergens anders heeft u de kans om zoveel wilde dieren te spotten. Daarnaast is Botswana nog niet ontdekt door de toeristenmassa, waardoor u op uw gemak het land kunt verkennen.

Botswana heeft verschillende nationale parken waar u tijdens een safari wilde dieren kunt spotten. Bijvoorbeeld in het Chobe National Park, dat vooral bekend staat om zijn populatie olifanten. Ook biedt het Moremi Game Reserve een uitstekende gelegenheid om de wilde dieren van dichtbij te zien, waar u veel verschillende soorten dieren kunt tegenkomen. Hier heeft u ook de kans om de Big Five te spotten.

Kortom, Botswana is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers. Het land kent een van de grootste diversiteiten aan dieren ter wereld, waardoor u de beste safari’s kunt beleven. Aangezien Botswana nog niet erg toeristisch is, is dit het ideale moment om het land te bezoeken!

Algemene informatie over
Botswana
Tijdsverschil
Zomertijd 0 uur, Wintertijd +1 uur
Munteenheid
Botswaanse Pula
Vluchtduur
Circa 13 uur
Hoofdstad
Gaborone
Beste reistijd
mei t/m oktober
Taal
Engels en Setswana
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.