Klassiek Botswana

Deze reis neemt u mee op een onvergetelijke trip door Botswana. De perfecte combinatie tussen avontuur, prachtige natuur, adembenemende lodges en ontspanning.
Vanaf 9.450 p.p.
11 dagen
Botswana
Offerte aanvragen
Klassiek Botswana
Olifanten in Chobe National Park in BotswanaOlifanten in Chobe National Park in Botswana
Klassiek Botswana
Olifant in BotswanaOlifant in Botswana
Linyanti Wildlife Reserve
Het ongerepte en ongetemde Linyanti Wildlife Reserve is de premium safaribestemming van Botswana waar u misschien nog nooit van hebt gehoord. Olifanten, olifanten en nog eens olifanten – de Linyanti staat erom bekend de grootste herds ter wereld te huisvesten.
Olifanten op een rij BotswanaOlifanten op een rij Botswana
Een paradijs voor vogel liefhebbers
De Okavango Delta; een paradijs voor vogel liefhebbers maar ook voor het spotten van wild zoals olifanten, nijlpaarden en krokodillen. Verken de talloze kanalen op een traditionele mokoro en geniet van adembenemende uitzichten.
olifanten in het water in Botswanaolifanten in het water in Botswana
Dagprogramma
Dag1
Johannesburg

Vandaag gaat uw onvergetelijke rondreis door Botswana van start. U stapt op het vliegtuig richting de hoofdstad van Botswana, Maun. U vliegt hier naartoe via Johannesburg in Zuid-Afrika. Omdat u daar in de avond arriveert en de volgende ochtend pas weer kunt doorvliegen naar Maun, boeken we voor u een hotelkamer in Johannesburg. Uw reis gaat de volgende dag verder.

Johannesburg overview van de stad
Dag2
Maun, Linyanti

Vandaag komt u aan op de luchthaven van Maun. Hier wordt u opgewacht door onze lokale agent die u helpt met de douane en het ophalen van uw bagage. Vervolgens wordt u verder geholpen door onze lokale agent voor de volgende vlucht. In een klein vliegtuigje vliegt u door naar de airstrip in Linyanti. Na aankomst staat de eerste safari op de planning, geniet u van een sundowner en het diner. Het ongerepte en ongetemde Linyanti Wildlife Reserve is de premium safaribestemming van Botswana waar u misschien nog nooit van heeft gehoord. Olifanten, olifanten en nog eens olifanten. De Linyanti staat erom bekend de grootste herds ter wereld te huisvesten. Naast de olifanten trekt dit gebied ook veel roofdieren aan, waaronder een populatie bedreigde Afrikaanse wilde honden.

Linyanti slingerende rivieren Botswana
Dag3
Linyanti

Vandaag is uw eerste volledige dag in Linyanti. Het ongerepte en ongetemde Linyanti Wildlife Reserve is de premium safaribestemming van Botswana waar u misschien nog nooit van hebt gehoord. Olifanten, olifanten en nog eens olifanten – de Linyanti staat erom bekend de grootste herds ter wereld te huisvesten. Naast de olifanten trekt dit gebied ook veel roofdieren aan, waaronder een populatie bedreigde Afrikaanse wilde honden. Vandaag kunt u verschillende activiteiten ondernemen als een jeepsafari, bootsafari, vogelspotten, sterrenkijken, vissen en nog veel meer. Ook geniet u van een schitterende sundowner en een optioneel bush breakfast.

Safari in Botswana
Dag4
Linyanti

Vandaag bent u nog een volledige dag in Linyanti. U kunt wederom kiezen uit verschillende activiteiten als een jeepsafari, bootsafari, vogelspotten, sterrenkijken, vissen en nog veel meer. Naast olifanten kunt u in dit reservaat leeuwen, giraffen, impala's, luipaarden, buffels, antilopen, hyena's en nog veel meer dieren spotten.

Botswana safari jeep savanne wildlife
Dag5
Linyanti, Okavango Delta

Het is tijd om door te reizen naar de volgende bestemming. U wordt per privé transfer teruggebracht naar de airstrip van Linyanti. Vanuit hier stapt u op een korte vlucht naar de Okavango Delta. Bij aankomst op de landingsbaan wordt u opgewacht door uw chauffeur van uw accomodatie en naar de lodge gebracht. Met directe toegang tot de wateren van de Delta belooft uw accomodatie avontuur en ontdekking. Verken de talloze kanalen op een traditionele mokoro en geniet van adembenemende uitzichten. Een paradijs voor vogel liefhebbers maar ook voor het spotten van wild zoals olifanten, nijlpaarden en krokodillen, giraffen, zebra's en impala's.

Nijlpaarden in de Okavangodelta in Botswana
Dag6
Okavango Delta

Vandaag verblijft u nog een volledige dag in de Okavango Delta. Een paradijs voor vogelaars maar ook voor het spotten van wild zoals olifanten, nijlpaarden en krokodillen. Verken de talloze kanalen op een traditionele mokoro en geniet van adembenemende uitzichten. Naast de mokoro tochten kunt u begeleide wandeling maken, vissen en uiteraard genieten van de faciliteiten van de lodge.

Okavango delta moera vanuit de lucht gefotografeerd
Dag7
Okavango Delta, Moremi

Na een ontspannen ontbijt is het tijd om uit te checken. U wordt per privé transfer teruggebracht naar de airstrip van de Okavango Delta. Vanuit hier stapt u op een korte vlucht naar de Airstripvan Moremi. Na aankomst wordt u naar uw lodge voor de komende twee nachten gebracht. Deze lodge bevindt zich in het Moremi Game Reserve, aan de oostkant van de Okavango Delta. Door de overlap met dit natte gebied is er een enorme verscheidenheid aan flora en fauna te vinden. Wees getuige van kudde buffels, leeuwen, giraffes, luipaarden, cheeta's, hyena’s, jakhalzen, impala’s en Afrikaanse wilde honden. Ook zowel de witte als zwarte neushoorns zijn geherintroduceerd in het park, waardoor Moremi nu officieel een Big Five reservaat is. Ook vogel liefhebbers kunnen hier hun hart op met zo’n 500 verschillende vogelsoorten die in het gebied leven.

Moremi zebra met vogel op de rug
Dag8
Moremi

Vandaag bent u nog een volledige dag in Moremi. Deze lodge bevindt zich in het Moremi Game Reserve, aan de oostkant van de Okavango Delta. Door de overlap met dit natte gebied is er een enorme verscheidenheid aan flora en fauna te vinden. Wees getuige van kudde buffels, leeuwen, giraffes, luipaarden, cheeta's, hyena’s, jakhalzen, impala’s en Afrikaanse wilde honden. Ook zowel de witte als zwarte neushoorns zijn geherintroduceerd in het park, waardoor Moremi nu officieel een Big Five reservaat is. Ook vogel liefhebbers kunnen hier hun hart op met zo’n 500 verschillende vogelsoorten die in het gebied leven.

Leeuw in de Savanne Moremi
Dag9
Moremi, Vumbura

Na het ontbijt is het tijd om uit te checken. U wordt per privé transfer teruggebracht naar de airstrip van Moremi. Vanuit hier stapt u in een klein vliegtuigje naar Vumbura. De laatste nachten van uw reis verblijft u in Vumbura. Deze accomodatie ligt in de Okavango Delta. Tijdens uw verblijft ontdekt u een waterrijk paradijs vol wilde dieren. Bewonder de nijlpaarden, olifanten, buffels, antilopen, Afrikaanse wilde honden, luipaarden en schitterende vogelsoorten.

Olifanten langs het water in Botswana
Dag10
Vumbura

Vandaag heeft u nog een volledige dag in Vumbura. Tijdens uw verblijft ontdekt u een waterrijk paradijs vol wilde dieren. Bewonder de nijlpaarden, olifanten, buffels, antilopen, Afrikaanse wilde honden, luipaarden en schitterende vogelsoorten. Naast de activiteiten kunt u genieten van de faciliteiten van de schitterende lodge.

Olifanten uit het water Vumbura
Dag11
Vumbura, Maun, vlucht naar huis

Vandaag zit uw rondreis door er Botswana er op. Na een ontspannen ontbijt brengt een klein vliegtuigje u terug naar de luchthaven van Maun. Vanuit Maun stapt u op de vlucht terug naar huis. Wij hopen dat u een onvergetelijke rondreis heeft gehad.

Vliegtuigraam vleugel zee land uitzicht
Olifant in Botswana
Astrid Kramer
Bel, mail of app met Astrid

De expert voor reizen in Botswana.

Details & prijzen
Klassiek Botswana
Vanaf 9.450 p.p.
11 dagen
Botswana
Ruimbagage
Meet & assist op luchthaven bij aankomst
Luchthaventransfers
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.