Rondreizen Japan

Ontdek Japan tijdens een rondreis door het land van de rijzende zon. Verken Kyoto’s oude straten, ervaar Tokio’s contrasten en geniet van culinaire avonturen. Japan biedt een rijke geschiedenis en een unieke mix van moderniteit en traditie.

Reisgids Japan
Vind uw ideale reis naar Japan

Rondreizen naar Japan

Een selectie van onze rondreizen

Ons reisaanbod naar Japan

Verken Japan met ons uitgebreide reisaanbod, dat zorgvuldig is samengesteld om aan al uw reisbehoeften te voldoen. Japan biedt een unieke mix van eeuwenoude tradities, moderne stedelijke landschappen en natuurlijke schoonheid. Met onze op maat gemaakte rondreizen kunt u genieten van culturele verkenningen tot culinaire avonturen en ontspannende uitstapjes naar ongerepte natuur.

Ontdek het bruisende Tokio, waar futuristische technologieën samengaan met traditionele tempels en historische wijken. Breng een bezoek aan Kyoto, de culturele hoofdstad van Japan, waar u kunt dwalen door prachtige tuinen, oude tempels en geisha-districten.

Daarnaast bieden onze rondreizen ook mogelijkheden om de natuurlijke schoonheid van Japan te verkennen, zoals een bezoek aan de betoverende Shirakawa-go vallei, bekend om zijn traditionele rieten dakhuizen, of de serene tempels en bamboebossen van Kyoto’s Arashiyama.

Of u nu op zoek bent naar een culturele onderdompeling, een culinair avontuur of ontspanning, een rondreis door Japan belooft een onvergetelijke ervaring te bieden die aan al uw verwachtingen voldoet. Wilt u meer weten over Japan? Bekijk dan de reisgids.

Algemene informatie over
Japan
Tijdsverschil
Zomertijd +7 uur, Wintertijd +8 uur
Munteenheid
Japanse yen (JPY)
Hoofdstad
Tokio
Vluchtduur
Circa 13 uur
Beste reistijd
maart t/m juni
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.