Avontuurlijk Botswana

Tijdens deze reis door Botswana gaat u op spannende safari's, maakt u kennis met de prachtige natuur en overnacht u midden in de natuur om wilde dieren van dichtbij te spotten.
Vanaf 8.350 p.p.
11 dagen
Botswana
Offerte aanvragen
Avontuurlijk Botswana
Botswana Leeuwen Rots KlimmenBotswana Leeuwen Rots Klimmen
Avontuurlijk Botswana
Botswana zonsondergangBotswana zonsondergang
Linyanti Wildlife Reserve
Het ongerepte en ongetemde Linyanti Wildlife Reserve is de premium safaribestemming van Botswana waar u misschien nog nooit van hebt gehoord. Olifanten, olifanten en nog eens olifanten – de Linyanti staat erom bekend de grootste herds ter wereld te huisvesten.
Olifanten op een rij BotswanaOlifanten op een rij Botswana
Een paradijs voor vogel liefhebbers
De Okavango Delta; een paradijs voor vogel liefhebbers maar ook voor het spotten van wild zoals olifanten, nijlpaarden en krokodillen. Verken de talloze kanalen op een traditionele mokoro en geniet van adembenemende uitzichten.
olifanten in het water in Botswanaolifanten in het water in Botswana
Mokete Camp
Het moeras van de Mababe Depression vult zich tijdens het zomerseizoen, waardoor een moerasgebied van zo'n 2.600 hectare ontstaat. Dit verdwijnt geleidelijk in het droge seizoen, maar nooit helemaal, waarbij permanent water de voedselrijke graslanden voedt en grote kuddes verwelkomt. De plek waar u verblijft is de enige lodge op 50.000 hectare. Wees getuige van kudde buffels, de zebramigratie, honderden leeuwen en nog veel meer!
zebras in de steppezebras in de steppe
Dagprogramma
Dag1
Johannesburg

Vandaag gaat uw onvergetelijke rondreis door Botswana van start. U stapt op het vliegtuig richting de hoofdstad van Botswana, Maun. U vliegt hier naartoe via Johannesburg in Zuid-Afrika. Omdat u daar in de avond arriveert en de volgende ochtend pas weer kunt doorvliegen naar Maun, boeken we voor u een hotelkamer in Johannesburg. Uw reis gaat de volgende dag verder.

Johannesburg overview van de stad
Dag2
Maun, Linyanti

Vandaag komt u aan op de luchthaven van Maun. Hier wordt u opgewacht door onze lokale agent die u helpt met de douane en het ophalen van uw bagage. Vervolgens wordt u verder geholpen door onze lokale agent voor de volgende vlucht. In een klein vliegtuigje vliegt u door naar de airstrip in Linyanti. Na aankomst staat de eerste safari op de planning, geniet u van een sundowner en het diner. Het ongerepte en ongetemde Linyanti Wildlife Reserve is de premium safaribestemming van Botswana waar u misschien nog nooit van heeft gehoord. Olifanten, olifanten en nog eens olifanten. De Linyanti staat erom bekend de grootste herds ter wereld te huisvesten. Naast de olifanten trekt dit gebied ook veel roofdieren aan, waaronder een populatie bedreigde Afrikaanse wilde honden.

Linyanti slingerende rivieren Botswana
Dag3
Linyanti

Vandaag is uw eerste volledige dag in Linyanti. Het ongerepte en ongetemde Linyanti Wildlife Reserve is de premium safaribestemming van Botswana waar u misschien nog nooit van hebt gehoord. Olifanten, olifanten en nog eens olifanten – de Linyanti staat erom bekend de grootste herds ter wereld te huisvesten. Naast de olifanten trekt dit gebied ook veel roofdieren aan, waaronder een populatie bedreigde Afrikaanse wilde honden. Vandaag kunt u verschillende activiteiten ondernemen als een jeepsafari, bootsafari, vogelspotten, sterrenkijken, vissen en nog veel meer. Ook geniet u van een schitterende sundowner en een optioneel bush breakfast.

Safari in Botswana
Dag4
Linyanti

Vandaag bent u nog een volledige dag in Linyanti. U kunt wederom kiezen uit verschillende activiteiten als een jeepsafari, bootsafari, vogelspotten, sterrenkijken, vissen en nog veel meer. Naast olifanten kunt u in dit reservaat leeuwen, giraffen, impala's, luipaarden, buffels, antilopen, hyena's en nog veel meer dieren spotten.

Botswana safari jeep savanne wildlife
Dag5
Linyanti, Okavango Delta

Het is tijd om door te reizen naar de volgende bestemming. U wordt per privé transfer teruggebracht naar de airstrip van Linyanti. Vanuit hier stapt u op een korte vlucht naar de Okavango Delta. Bij aankomst op de landingsbaan wordt u opgewacht door uw chauffeur van uw accomodatie en naar de lodge gebracht. Met directe toegang tot de wateren van de Delta belooft uw accomodatie avontuur en ontdekking. Verken de talloze kanalen op een traditionele mokoro en geniet van adembenemende uitzichten. Een paradijs voor vogel liefhebbers maar ook voor het spotten van wild zoals olifanten, nijlpaarden en krokodillen, giraffen, zebra's en impala's.

Nijlpaarden in de Okavangodelta in Botswana
Dag6
Okavango Delta

Vandaag verblijft u nog een volledige dag in de Okavango Delta. Een paradijs voor vogelaars maar ook voor het spotten van wild zoals olifanten, nijlpaarden en krokodillen. Verken de talloze kanalen op een traditionele mokoro en geniet van adembenemende uitzichten. Naast de mokoro tochten kunt u begeleide wandeling maken, vissen en uiteraard genieten van de faciliteiten van de lodge.

Okavango delta moera vanuit de lucht gefotografeerd
Dag7
Okavango Delta, Santawani, Mababe

Na een ontspannen ontbijt is het tijd om uit te checken. U wordt per privé transfer teruggebracht naar de airstrip van de Okavango Delta. Vanuit hier stapt u op een korte vlucht naar de Santawani Airstrip. Na aankomst in Santawani wordt u per helikopter naar uw lodge voor de komende twee nachten gebracht. Deze lodge bevindt zich in Mababe. Het moeras van de Mababe Depression vult zich tijdens het zomerseizoen, waardoor een moerasgebied van zo'n 2.600 hectare ontstaat. Dit verdwijnt geleidelijk in het droge seizoen, maar nooit helemaal, waarbij permanent water de voedselrijke graslanden voedt en grote kuddes verwelkomt. De plek waar u verblijft is de enige lodge op 50.000 hectare. Wees getuige van kudde buffels, de zebramigratie, honderden leeuwen en nog veel meer!

Buffel kudde bomen
Dag8
Mababe

Vandaag bent u nog een volledige dag in Mababe. Het moeras van de Mababe Depression vult zich tijdens het zomerseizoen, waardoor een moerasgebied van zo'n 2.600 hectare ontstaat. Dit verdwijnt geleidelijk in het droge seizoen, maar nooit helemaal, waarbij permanent water de voedselrijke graslanden voedt en grote kuddes verwelkomt. De plek waar u verblijft is de enige lodge op 50.000 hectare. Wees getuige van kudde buffels, de zebramigratie, honderden leeuwen en nog veel meer! Naast de safari's kunt u genieten van de schitterende lodge en de faciliteiten.

Buffel in de steppe
Dag9
Mababe, Vumbura

Na het ontbijt is het tijd om uit te checken. U wordt per privé transfer teruggebracht naar de airstrip van Mababe. Vanuit hier stapt in een helikopter naar de Santawani Airstrip. Na aankomst in Santawani gaat u met een klein vliegtuigje naar Vumbura. De laatste nachten van uw reis verblijft u in Vumbura. Tijdens uw verblijft ontdekt u een waterrijk paradijs vol wilde dieren. Bewonder de nijlpaarden, olifanten, buffels, antilopen, Afrikaanse wilde honden, luipaarden en schitterende vogelsoorten.

Neushoorn aan het water
Dag10
Vumbura

Vandaag heeft u nog een volledige dag in Vumbura. Tijdens uw verblijft ontdekt u een waterrijk paradijs vol wilde dieren. Bewonder de nijlpaarden, olifanten, buffels, antilopen, Afrikaanse wilde honden, luipaarden en schitterende vogelsoorten. Naast de activiteiten kunt u genieten van de faciliteiten van de schitterende lodge.

Olifanten uit het water Vumbura
Dag11
Vumbura, Maun, vlucht naar huis

Vandaag zit uw rondreis door er Botswana er op. Na een ontspannen ontbijt brengt een klein vliegtuigje u terug naar de luchthaven van Maun. Vanuit Maun stapt u op de vlucht terug naar huis. Wij hopen dat u een onvergetelijke rondreis heeft gehad.

Vliegtuigraam vleugel zee land uitzicht
Botswana zonsondergang
Astrid Kramer
Bel, mail of app met Astrid

De expert voor reizen in Botswana.

Details & prijzen
Avontuurlijk Botswana
Vanaf 8.350 p.p.
11 dagen
Botswana
Ruimbagage
Meet & assist op luchthaven bij aankomst
Luchthaventransfers
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.