Overnachten tussen de dieren

Overnachten tussen de dieren in Botswana is unieke en avontuurlijke ervaring voor de natuurliefhebber. Zo zijn er verschillende opties waar u in de open lucht kunt slapen tussen de dieren. Wilt u de ultieme Botswana-ervaring beleven? Dan mag een overnachting in het wild zeker niet ontbreken!

Olifanten in grasveld, Botswana
Savanne in Botswana

Overnachten tussen de dieren

Zo kunt u verblijven in een mobiele tentenkampen midden in de wildernis. Laat u volledig opgaan in de natuurlijke omgeving. Deze kampen worden opgezet op afgelegen locaties, waardoor u iedere ochtend wakker wordt met het geluid van het wild en omringd bent door dieren, zoals olifanten. Wilt u iets meer afstand hebben met de dieren. Dan kunt u er ook voor kiezen om op verhoogde bedden onder de open Afrikaanse sterrenhemel te overnachten. Ook hier bent u omgeven door de geluiden van de nachtelijke wildernis.

Wilt u zich helemaal afzonderen, maar toch genieten van het wild? Dan vindt u een unieke ervaring op een privé-eiland in de Okavango Delta. De accommodatie is alleen bereikbaar alleen per boot. Met slechts enkele tenten biedt deze plek een persoonlijke en rustige sfeer. U kunt genieten van zowel traditionele game drives als mokoro (kano) excursies door de waterwegen en lagunes.

Reizen met deze ervaring

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.