Rondreis Tanzania & Mnemba Island

Ontdek de mooiste plekken van Tanzania en ga op safari in de Serengeti. Sluit deze reis af in stijl op het paradijselijke en exclusieve privé eiland Mnemba. Dé perfecte combinatie tussen avontuur en ontspanning.
Vanaf 11.450 p.p.
14 dagen
Tanzania
Offerte aanvragen
Rondreis Tanzania & Mnemba Island
serengeti-tanzania-zonsondergangserengeti-tanzania-zonsondergang
Rondreis Tanzania & Mnemba Island
noord-serengeti-wilde-beast-rennennoord-serengeti-wilde-beast-rennen
Hét natuurjuweeltje van oostelijk Afrika
Tanzania is het land van de ultieme safari. De jaarlijkse migratie van honderdduizenden dieren behoort tot de allergrootste natuurwonderen op aarde. Naast de beroemde Big Five staan de uitgestrekte nationale parken garant voor magnifieke landschappen.
serengeti-park-buffel-migratieserengeti-park-buffel-migratie
Een exclusief paradijselijk eiland
Na alle safari avonturen volgt een ideale afsluiting op de witte stranden van het paradijselijke Mnemba Island. Er zijn geweldige plekken om te genieten van het strand, te zwemmen, snorkelen en duiken. Bovendien kunt u ontspannen op uw eigen stukje privé strand.
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Kilimanjaro (Tanzania), Arusha
inclusief privé transfer

Vandaag gaat uw rondreis door Tanzania van start. Na een vlucht van ruim 8 uur landt u op de internationale luchthaven Kilimanjaro. Na aankomst wordt u middels een privé transfer naar uw accommodatie in Arusha gebracht voor de eerste overnachting. Arusha is de safarihoofdstad van Tanzania en ligt aan de voet van de berg Meru, vlakbij de Kilimanjaro en de nationale parken Manyara, Tarangire en Ngorongoro.

Tanzania kilimanjaro berg zebra
Dag2
Arusha, Lake Manyara National Park
inclusief privé transfer

Vandaag wordt u naar de luchthaven van Arusha gebracht. Vanuit hier vliegt u naar het Lake Manyara National Park. Bij aankomst wordt u naar uw volgende accommodatie gebracht. Tijdens deze rit kunt u genieten van de prachtige natuur en de wilde dieren.

Kudde olifanten op de savanne
Dag3
Lake Manyara National Park

Het is tijd voor avontuur. U gaat in de omgeving van Lake Manyara een gamedrive maken per 4x4, waar u kuddes van olifanten en buffels spot. Ook kunt u flamingo's, apen, giraffen en cheeta's tegenkomen. Van de Big Five zijn hier de nijlpaarden en leeuwen te vinden. Bij terugkomst van dit indrukwekkende avontuur staat er heerlijk eten voor u klaar. Voor een compleet andere beleving maakt u nog een gamedrive, maar dan in de nacht. Tijdens deze nachtelijke gamedrive kunt u nachtdieren observeren.

Dag4
Lake Manyara National Park, Ngorongoro

Vandaag wordt u middels een transfer naar uw volgende accommodatie gebracht aan de rand van de Ngorongoro krater. Een van de meest bekende wildparken in Tanzania, dan hebben we het natuurlijk over de Ngorongoro vulkaankrater. Met een diameter van 23 kilometer wordt dit fenomeen soms beschouwd als het achtste wereldwonder of de 'Ark van Noach'. De kans is groot dat u hier de Big Five ziet, maar het zien van olifanten, buffels en leeuwen is vrijwel gegarandeerd tijdens uw verkenning. Luipaarden zijn voornamelijk 's nachts actief en weten zich goed te verbergen.

Dag5
Ngorongoro

Een van de meest bekende wildparken in Tanzania, dan hebben we het natuurlijk over de Ngorongoro vulkaankrater. Met een diameter van 23 kilometer wordt dit fenomeen soms beschouwd als het achtste wereldwonder of de 'Ark van Noach'. De kans is groot dat u hier de Big Five ziet, maar het zien van olifanten, buffels en leeuwen is vrijwel gegarandeerd tijdens uw verkenning. Luipaarden zijn voornamelijk 's nachts actief en weten zich goed te verbergen.

Dag6
Ngorongoro, Serengeti
inclusief privé transfer

Vandaag wordt u middels een privé transfer naar het vliegveld in Lake Manyara gebracht, vanaf waar u naar Serengeti vliegt.

Dag7
Serengeti

Er staat vandaag een gamedrive voor u op het programma in het Serengeti National Park. U gaat door middel van een 4x4 onder toeziend oog van een gids op zoek naar leeuwen, hyena's en de speciale zwart-witte Colobus apen. Deze dieren zijn alleen te spotten in het westerlijke deel van het Serengeti National Park.

Dag8
Serengeti

Vandaag heeft u ter vrije besteding. Geniet van de prachtige uitzichten, de luxe en de rust op deze prachtige plek, want morgen is het weer tijd om door te reizen naar de volgende bestemming.

Dag9
Serengeti, Mneba eiland
inclusief privé transfer

U wordt naar het vliegveld van Serengeti gebracht en vliegt naar het eiland Zanzibar. Vanuit hier wordt u per boot gebracht naar het eiland Mneba. Dit eiland staat bekend om het concept barefoot luxury, wat inhoudt dat u uw schoenen uitdoet wanneer u aankomt en deze pas weer aandoet wanneer u het eiland verlaat.

Dag10
Mneba eiland

Vandaag heeft u een dag ter vrije besteding, u kunt verschillende excursies ondernemen. Zo kunt u gaan snorkelen of kanoën.

Dag11
Mneba eiland

Deze dag is ter vrije besteding. Optioneel kunnen wij een programma voor u in elkaar steken.

Dag12
Mneba eiland

Ook vandaag heeft u een dag ter vrije besteding.

Dag13
Mneba eiland, Zanzibar, vlucht naar huis
inclusief privé transfer

Helaas is het tijd om uw schoenen weer aan te trekken en verlaat u het eiland Mneba. Per boot vaart u naar het eiland Zanzibar. Vervolgens wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar huis.

Dag14
Terugvlucht, aankomst thuis

Vanwege het tijdsverschil en de duur van uw vlucht, komt u in de loop van vandaag weer thuis met een koffer vol onvergetelijke reiservaringen.

noord-serengeti-wilde-beast-rennen
Astrid Kramer
Bel, mail of app met Astrid

De expert voor reizen in Tanzania.

Details & prijzen
Rondreis Tanzania & Mnemba Island
Vanaf 11.450 p.p.
14 dagen
Tanzania
Ruimbagage
Meet & assist op luchthaven bij aankomst
Luchthaventransfers
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.