Manuel Antonio

Ontdek het Natuurparadijs van Manuel Antonio in Costa Rica, een bestemming die natuurlijke schoonheid, avontuur en ontspanning naadloos combineert. Gelegen aan de Pacifische kust, staat Manuel Antonio bekend om zijn rustige stranden, weelderige regenwouden en een overvloed aan wilde dieren, waaronder het betoverende spektakel van walvissen spotten.

costa-rica-manuel-antonio-van-boven-vorm
manuel-antonio-strand2

Manuel Antonio

Manuel Antonio National Park, het juweel van deze regio, is een ware schatkist voor natuurliefhebbers. Wandel door ongerepte regenwouden en ontdek een verbazingwekkende verscheidenheid aan flora en fauna. De witte zandstranden, omgeven door kristalhelder water, bieden een perfecte achtergrond voor zowel ontspanning als wateractiviteiten zoals snorkelen en kajakken.

Een van de meest magische ervaringen in Manuel Antonio is het walvissen spotten. Tijdens bepaalde seizoenen bieden rondvaarten de unieke kans om deze majestueuze dieren in hun natuurlijke habitat te aanschouwen. Het is een onvergetelijke ervaring die de wonderen van de natuur dichterbij brengt.

Reizen naar deze populaire plek

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.